Μυλωνάκης: Ο Βελόπουλος με αποκάλεσε τρανς – Είναι ψεύτης και απατεώνας (Video)

Σε καταγγελίες κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου προέβη ο πρώην βουλευτής του κομματος Αντώνης Μυλωνάκης.

Ο κ. Μυλωνάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο με στόχο την πολιτική εξόντωσή του και στημένο δημοσίευμα που υποκινήθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Βελόπουλο.

«Όχι μόνο προδότης, από χθες έγινα και πολιτικό σκουπίδι, ψεύτης και διεφθαρμένος. Ποιοι; Αυτοί οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό», διερωτήθηκε αρχικά ο κ. Μυλωνάκης.

Ο

Αντώνης Μυλωνάκης σημείωσε ότι περίμενε να διαψεύσει ο κ. Βελόπουλος το δημοσίευμα, καθώς «έμπαινε μπροστά για όλα, τον θεωρούσα φίλο μου κι αυτός έλεγε ότι ήταν φίλος μου».

Μάλιστα, ο κος Μυλωνάκης αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τον κατηγόρησε πως «γλείφει τον Μάκη Βορίδη».

«Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανένα. Και μία καλημέρα με βουλευτές δεν θα την έχεις; Χθες ο Βελόπουλος με κατηγόρησε, καθώς φεύγαμε και χαιρετούσα κι επειδή χαμογέλασα ότι έχω κάνει κονέ με την ΝΔ και γλείφω τον Βορίδη. Με αποκάλεσε τρανς ο Βελόπουλος», είπε.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Μυλωνάκης αποκάλυψε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος ήθελε να βάλει στο ψηφοδέλτιο άτομα που είχαν κατέβει υποψήφια με την Χρυσή Αυγή.

«Τον Σεπτέμβριο ακούστηκε ότι θα έρθουν σαν υποψήφιοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν κατέβει με τον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή. Λέω, δεν πιστεύω να κουβαληθούν εδώ πέρα Χρυσαυγίτες. Πολεμάω τον ναζισμό χρόνια. Μου είπε (σ.σ.: ο Βελόπουλος) ότι δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα κατέβουν. Τώρα βλέπω τους κατεβάζει…» ανέφερε ακολούθως.

«Εγώ καραγκιόζης δεν είμαι, ούτε άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η καρέκλα. Θα κάνω αυτό που ήξερα και αγαπούσα, τις εκπομπές μου. Αυτό που με απασχολεί είναι για ποιον λόγο αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου, ενώ θα μπορούσε να μου πει ότι δεν με θέλει κοντά» είπε στη συνέχεια.

«Να προσέξουν όλοι αυτούς τους δήθεν αγαπησιάρηδες με την πατρίδα. Αυτούς τους ανθρώπους που λένε θα κάνουν, δεν λυπούνται τίποτα. Είναι όλοι ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες, που θέλουν να μπουν στη Βουλή, να έχουν έναν κλειστό περίγυρο και να κάνουν τις δουλίτσες τους. Να μη πιστέψουν τίποτα από τον Κυριάκο Βελόπουλο», είπε ο κ.Μυλωνάκης

Κλείνοντας, έκανε λόγο για προδοσία της εμπιστοσύνης και της φιλίας του με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ φανερά συναισθηματικά φορτισμένος υπογράμμισε πως έχει αηδιάσει από αυτή τη συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Τριπλό αίτημα για ντιμπέιτ, δημοσκοπήσεις, τηλεοπτικό χρόνο

Στην Κω θα μιλήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Εγκλωβισμένοι Σουδάν: Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με ΥΠΕΞ Γαλλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα