Μουτίδου για Λιγνάδη: «Τον ήξερα προσωπικά – Δεν είχα ιδέα» (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τρίτης η Σοφία Μουτίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στις καταγγελίες για βία και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι για κάποιους από τους καταγγελλομένους είχε ακούσει φήμες περί δύστροπου χαρακτήρα και δύσκολων συνεργασιών, ωστόσο, δεν είχε προσωπική εμπειρία. Απεναντίας, για κάποιους άλλους τους οποίους γνώριζε μάλιστα και προσωπικά, δεν είχε ακούσει τίποτα ούτε και αντιληφθεί η ίδια.

Μιλώντας για τον Δημήτρη Λιγνάδη συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου

δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτη με όσα βγήκαν στο φως, καθώς τον είχε γνωρίσει σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια Ημερίδα για τον Πολιτισμό και είχε σχηματίσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

“Όσον αφορά στον Λιγνάδη, δεν ήξερα τίποτα! Δεν ήξερα τίποτα! Τον ήξερα προσωπικά τον Λιγνάδη, τον γνώρισα σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια Ημερίδα για τον Πολιτισμό.

Γνώρισα τον Δημήτρη σε μια φοβερή στιγμή, περάσαμε ένα τέλειο διήμερο. Δεν είχα ιδέα, ήταν τρομερά δύσκολη η θέση μου, όταν έμαθα κάτι τόσο σοκαριστικό. Είναι τρομερή η τρύπα που τρως, δεν ξέρεις από πού σου έρχεται» είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα