Μητσοτάκης σε Βούτση: Εξηγήσεις για τον Ρουβίκωνα - Κύκλοι Βούτση: Η απάντηση εγγράφως και δημοσίως την Δευτέρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γραπτές εξηγήσεις ζητά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση σχετικά με την εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο Κοινοβούλιο, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, τη σύλληψη και την άμεση απελευθέρωσή τους, όπως αναφέρει στην επιστολή

του.Ροω

«Είναι θεσμικά αδιανόητο να προσφέρεται ανοχή τύπου “Ρουβίκωνα”, να παραβιάζουν χώρους της Βουλής, ενώ προσβλέπουν ανοιχτά στην κατάλυση του Κράτους» σημειώνει στην επιστολή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας τον Νίκο Βούτση να τον ενημερώσει εγγραφως «με ποια αρμοδιότητα ο Πρόεδρος του νομοθετικού Σώματος παρεμβαίνει προκειμένου να ελευθερωθούν πρόσωπα που διέπραξαν αδίκημα».

Και καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας πως «ο κατήφορος αυτός πρέπει να πάρει ένα τέλος για να ανασάνει η κοινωνία και να προστατευτεί η Δημοκρατία πριν οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».

Την Δευτέρα η απάντηση Βούτση στον Μητσοτάκη

Κύκλοι του πρόεδρου της Βουλής ανέφεραν ότι ο Νίκος Βούτσης θα απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης την Δευτέρα. «Ο πρόεδρος της Βουλής θα απαντήσει τη Δευτέρα. Και εγγράφως και δημοσίως», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

ΜητσοτάκηςΒούτσηςΡουβίκωναςΝΔHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα