Μητσοτάκης: Εγώ πρεσβεύω τις αξίες (και) του Καραμανλισμού - Ξεπερασμένες οι διακρίσεις με βάση τα πρόσωπα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ξεπερασμένες» χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις διακρίσεις μεταξύ Καραμανλικών και Μητσοτακικών ή Σαμαρικών, εντός της ΝΔ, σημειώνοντας ωστόσο πως ο λόγος του πρεσβεύει τις αξίες του Καραμανλισμού.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως ο διαχωρισμός και οι διακρίσεις σε Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς ή Σαμαρικούς δεν λενε τίποτα στους πολίτες και ανήκουν στον εικοστό αιώνα και όχι στον εικοστό πρώτο, τονίζοντας πάντως πως ο ίδιος έχει καλές σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή. «Τον συμβουλεύομαι και τον επισκέπτομαι συχνά»,

ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο αντίπαλος μας είναι από την άλλη πλευρά του φράχτη. Ο Τσίπρας και μια ανίκανη κυβέρνηση», δήλωσε, ενώ σημείωσε ότι χρέος του είναι να διασφαλίσει την ενότητα της παράταξης, όποιος και αν κερδίσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών στις 10 Ιανουαρίου.

Η ΝΔ θα είναι ενωμένη την επόμενη ημέρα και ο ηττημένος θα στηρίξει τον νικητή, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως στην προεκλογική περίοδο δεν είχε καμία δημόσια στήριξη από παραδοσιακούς μηχανισμούς της ΝΔ στον προεκλογικό του αγώνα, ενώ πρόσθεσε ότι έχει δεσμευθεί να μην μιλήσει για τους συνυποψήφιους του και να μην ασκήσει δημόσια κριτική στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στον οποίο εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό της αδελφής του.

ΜητσοτάκηςεκλογέςΝΔHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα