Μητσοτάκης – Κασσελάκης: Πότε θα γίνει η συνάντησή τους

Όπως έγινε γνωστό χθες Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη για τη νίκη του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, όπως μαθαίνει το topontiki.gr η επικοινωνία τους ήταν πολύ θερμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης η συνάντησή τους θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου. Μία συνάντηση που αν μη τι άλλο θα έχει πολύ έντονο πολιτικό ενδιαφέρον.

Πάντως, η κυβέρνηση

δια στόματος Παύλου Μαρινάκη έδειξε τις διαθέσεις της: «μακάρι η χώρα μας να αποκτήσει σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ να εισέλθει σε δρόμο ρεαλισμού. Η αντιπαράθεσή μας θα είναι πολιτική και αναμένουμε τις θέσεις του κ. Κασσελάκη, ελπίζοντας να φύγει από τη λογική τοξικότητας. Η προεκλογική συμπόρευσή του με εκφραστές λογικής μίσους μάς δημιουργεί αμφιβολίες. Στο Κοινοβούλιο προτείνονται και ψηφίζονται όλες οι κρίσιμες μεταρρυθμίσεις και η απουσία του επί 4 χρόνια συνιστά σοβαρό μειονέκτημα».

Διαβάστε επίσης:

«Επιστημονική φαντασία» τα περί παρέμβασης της εκκλησίας για τις ταυτότητες

Η μικροπρέπεια του Τσακαλώτου, το μένος για Αχτσιόγλου και μία ατάκα που έλεγε γι’ αυτόν ο Σπίρτζης

Οι δημοσκοπήσεις στέλνουν τον… Βορίδη στην Κέρκυρα

Keywords
Τυχαία Θέματα