Μήνυμα Νετανιάχου σε μαχητές της Χαμάς: «Παραδοθείτε τώρα – Αυτή είναι η αρχή του τέλους»

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κάλεσε σήμερα τους μαχητές της Χαμάς να καταθέσουν τα όπλα χωρίς καθυστέρηση.

Στο μήνυμά του, ο Νετανιάχου ισχυρίστηκε ότι πολυάριθμοι μαχητές του παλαιστινιακού κινήματος έχουν παραδοθεί τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που προαναγγέλλει την «αρχή του τέλους» της Χαμάς.

«Καταθέτουν τα όπλα και παραδίδονται στους γενναίους στρατιώτες μας. Θα χρειαστεί χρόνος. Ο πόλεμος συνεχίζεται αλλά αυτή είναι η αρχή του τέλους της Χαμάς», τόνισε ο Νετανιάχου.

«Λέω στους τρομοκράτες της Χαμάς:

Τελείωσε. Μην πεθάνετε για (τον ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα, Γιαχία) Σινουάρ. Παραδοθείτε – τώρα!», πρόσθεσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Ευχαριστώ Νετανιάχου σε Μπάιντεν για το βέτο στον ΟΗΕ

Νωρίτερα, ο ισραηλινός πρωθυπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον αμερικανό πρόεδρο για την στάση που κράτησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μπάιντεν, με τον οποίο μίλησα τις προάλλες, επίσης για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ παρουσιάστηκαν με τον σωστό και δίκαιο τρόπο στο Συμβούλιο Ασφαλείας και φυσικά για την υλική βοήθεια που δίνουν οι ΗΠΑ στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις», δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μιλώντας στη σημερινή ενημέρωση του υπουργικού συμβουλίου.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ένα φορτίο αμερικανικής βοήθειας έφτασε σήμερα στο Ισραήλ.

Αναφερόμενος στους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, αλλά και άλλων χωρών, είπε: «Δεν μπορείτε από τη μια μεριά να υποστηρίζετε στην εξάλειψη της Χαμάς και από την άλλη μεριά, να πιέζετε εμάς για να τερματίσουμε τον πόλεμο, αποτρέποντας την εξάλειψη της Χαμάς».

Τέλος, ο Νετανιάχου ανακοίνωσε πως οι μάχες στη Γάζα συνεχίζονται με πλήρη ένταση και ότι «η δικαιοσύνη είναι με το μέρος μας».

Διαβάστε επίσης:

Ναργκίς Μοχαμαντί: Σε απεργία πείνας ανήμερα της απονομής του Νόμπελ Ειρήνης – «Θέλω να γίνω η φωνή των Ιρανών που διαδηλώνουν εναντίον της καταπίεσης»

Χαμάς: «Χωρίς διαπραγματεύσεις, δεν θα απελευθερωθούν άλλοι όμηροι»

Βενετία: Ακτιβιστές «έβαψαν» πράσινη τη λιμνοθάλασσα της Βενετίας

Keywords
Τυχαία Θέματα