Μήνυμα Κασσελάκη για την επανέναρξη των σχολείων: «Η γνώση ελευθερώνει τον άνθρωπο»

Το δικό του μήνυμα για την επανέναρξη των σχολείων, μετά την περίοδο των εορτών, επέλεξε να στείλει σήμερα (8/1) ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, πόσταρε μία φωτογραφία από την Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη, όπου βρέθηκε χθες (7/1), με τον ίδιο μπροστά από έναν σχολικό πίνακα.

«Χρόνια πολλά με γνώση, γιατί η γνώση ελευθερώνει τον άνθρωπο», τονίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανάρτησή του.

dir="ltr">Το έγραψα χθες στον πίνακα, στη Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη, για να το βρουν τα παιδιά σήμερα που ξεκινούν τα μαθήματα.
Οι ευχές μου και στις μαθήτριες και τους μαθητές που (ξανα)ξεκινούν σήμερα σε όλη την Ελλάδα.
Χρόνια πολλά με γνώση, γιατί η γνώση ελευθερώνει… pic.twitter.com/WbFVyC5Ntp

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) January 8, 2024

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Το έγραψα χθες στον πίνακα, στη Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη, για να το βρουν τα παιδιά σήμερα που ξεκινούν τα μαθήματα. Οι ευχές μου και στις μαθήτριες και τους μαθητές που (ξανα)ξεκινούν σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Χρόνια πολλά με γνώση, γιατί η γνώση ελευθερώνει τον άνθρωπο», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (7/1), ο Στέφανος Κασσελάκης ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη, με ξενάγηση στη Μεγάλη του Γένους Σχολή.

«Φεύγω γεμάτος από τις αγκαλιές και τη θέρμη των Ελλήνων και των Τούρκων της Κωνσταντινούπολης. Με την πεποίθηση ότι η ειρήνη είναι κοινό ζητούμενο των δύο λαών», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Στόχος η… αποδόμηση Μητσοτάκη – Βάζει ξανά το πρόγραμμα μπροστά ο Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Συνέδριο, καθημερινότητα και εσωκομματική τρικυμία για τις Σπέτσες επιφυλάσσει στον Κασσελάκη η επιστροφή του στην Αθήνα

Πώς θα χειριστεί επικοινωνιακά η κυβέρνηση το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Μήνυμα Κασσελάκη,minyma kasselaki