«Μετωπική» Χατζή-Κυρανάκη για την εργασιακή εμπειρία του βουλευτή (Audio)

Πολιτική

 

Ένας πραγματικά εντυπωσιακός διάλογος εξελίχθηκε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, στον ρ/σ Alpha, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του κυβερνόντος κόμματος για την ανεργία των νέων, που προκάλεσαν πραγματική θύελλα αντιδράσεων.

Όπως σημειώνει η efsyn.gr, o T. Χατζής ρώτησε: «Πού έχετε δουλέψει κ. Κυρανακη;» για να απαντήσει ο βουλευτής της ΝΔ ότι «δουλεύω από τα 19» και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Χατζής: Ναι, πού;Κυρανάκης: Φτιάχνω ιστοσελίδεςΧατζής: Είστε
προγραμματιστής;Κυρανάκης: Όχι. Δεν προγραμματίζω.Χατζής: Τότε;Κυρανάκης: Ελάτε μια μέρα να σας δείξω. Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει και όλοι μου οι συνεργάτες τους οποίους εάν θέλετε να τους καλέσετε στην εκπομπή να ρωτήσετε εάν ήμουν και συνεπής και καλός στη δουλειά μου. Έτσι γνωρίστηκα και με τον κύριο Μητσοτάκη Ακολουθεί σχόλιο του δημοσιογράφου που εξαγριώνει τον βουλευτή: «Με έβαλε στη λίστα, μου έκανε ρουσφέτι, αυτό εννοείτε;» του λέει ο κ. Κυρανάκης, «ξέρω γω» η απάντηση του Τάκη Χατζή. «Τι είναι αυτά που λέτε, σοβαρά μιλάτε;» αντιδρά ο κ. Κυρανάκης με τον Τάκη Χατζή να σημειώνει με νόημα: «Στο τέλος αυτής της συζήτησης ο κόσμος θα βγάλει τα συμπεράσματά του».

Πω πω πω... κύριε @takishatzis, δεν είναι σωστό αυτό που κάνατε στον κύριο @kyranakis.
(το ηχητικό από τον @GiannisMpathas) pic.twitter.com/6O9UmgvgbM

— e-tetRadio.gr (@tetRadio) September 3, 2020

ΚυρανάκηςΧατζήςΕργασίαΑνεργίανέοιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα