Μεθυσμένος οδηγός παρασύρει άνδρα και καροτσάκι μωρού- Γλίτωσε τη φυλακή χάρη στις διασυνδέσεις του (;) (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Παραλίγο θανατηφόρο θα ήταν ατύχημα που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Ο Κροάτης επιχειρηματίας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, παρασύροντας έναν άνδρα και ένα μωρό σε καροτσάκι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το μαύρο Audi προσέκρουσε με ταχύτητα σε έναν τοίχο και έπειτα πλησίασε μισοδιαλυμένο πάνω τον πατέρα και το μωρό. Την τελευταία στιγμή, ο πατέρας κατάφερε να σπρώξει το καρότσι στην άκρη του πεζοδρομίου, το αυτοκίνητο όμως πρόλαβε να εκσφενδονίσει τον άνδρα και να πετάξει το

μωρό από το καρότσι στο δρόμο.

Συγκλονισμένοι οι περαστικοί, έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα του οδηγού, ενώ κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε τον πατέρα και το παιδάκι στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκαν με ελαφρά τραύματα, γρατζουνιές και λίγες μελανιές.

Στο αίμα του 46χρονου οδηγού βρέθηκε τέσσερις φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο, παραδόξως όμως ο ίδιος γλίτωσε τη φυλακή. Μετά από την απολογία του, το δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλλει πρόστιμο μόλις 932.5 Kuna Κροατίας (125 ευρώ) και να του αφαιρέσει την άδεια οδήγησης για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο οδηγός είναι ευκατάστατος επιχειρηματίας με πολλές διασυνδέσεις.

Πηγή: Mirror

οδηγόςκαροτσάκιμωρόατύχημαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα