Μεθώνη: «Θα σ’ αγαπάμε παιδί μου, μην στενοχωριέσαι» – Φίλος του ζευγαριού λέει ότι άφησαν σημείωμα στην κόρη τους

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του ζεύγους των Αμερικανών στη Μεσσηνία.

Ο 83χρονος Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και η 80χρονη σύζυγός του, Λουκρητία Ρόμπινσον, έφυγαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης, στα τέλη Γενάρη, κι έκτοτε αγνοούνται.

Οικογενειακός φίλος του ζευγαριού από τη Μεθώνη μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για το σημείωμα που άφησαν οι δύο γονείς στην κόρη τους, πάνω στο τραπέζι του σπιτιού, πριν εξαφανιστούν και εξέφρασε τους φόβους του για την τύχη τους.

«Ανησυχώ για την τύχη των δύο αγαπημένων φίλων μου. Ο Ντέιβιντ και η Λουκρητία

είναι από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια που έχω δει ποτέ, γεμάτοι όρεξη για ζωή. Τους θαύμαζα γιατί παρά τη προχωρημένη τους ηλικία, άφηναν ζωντανή τη φαντασία τους , έκαναν διάφορα πράγματα μαζί κι αυτό άλλωστε φαίνεται από τις φωτογραφίες τους που αναρτούσαν στο Facebook», ανέφερε.

»Όταν όμως η Λουκρητία παρουσίασε μια σπάνια παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της, την έκανε να λυγίσει ψυχολογικά και την ίδια και τον άντρα της. Παρουσίασε κινητικά προβλήματα, η γυναίκα και είχε και άνοια. Θέλω να σας πω, ότι η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα πανω στο τραπέζι όπου οι δύο γονείς απευθύνονταν προς την κόρη τους. Στο σημείωμα έγραφαν: “Θα σε αγαπάμε παιδί μου και να μην στενοχωριέσαι…”. Ο νους μας πηγαίνει στο κακό. Οι άνθρωποι αυτοί είτε θέλησαν να κάνουν κακό στον εαυτό τους είτε τους συνέβη κάποιο ατύχημα. Εύχομαι να βρεθούν ζωντανοί και να τελειώσει η αγωνία μας», συνέχισε.

«Τους είδαν σε Καλαμάτα και Ελευσίνα»

Η κόρη του ζευγαριού, Τζουλιάνα Ρόμπινσον, η οποία ζει μόνιμα στις ΗΠΑ δηλώνει  πεπεισμένη πως οι γονείς της έχουν αυτοκτονήσει, ενώ μαρτυρίες που έχει δεχτεί η υπηρεσία Silver Alert αναφέρουν πως το ζευγάρι εθεάθη να περπατά σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας και της Ελευσίνας.

«Ειλικρινά αυτό που φοβάμαι είναι πως είναι νεκροί. Σας παρακαλώ πολύ, βοηθήστε με να τους βρούμε, αναζητήστε τους ίδιους και το αμάξι. Ακόμα και για τα άψυχα σώματά τους, αν τους έχει συμβεί κάτι κακό. Βοηθήστε με απλώς να φέρω πίσω σ’ εμένα τους γονείς μου, όπως και αν είναι», ανέφερε η κόρη του ζευγαριού στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Το ζευγάρι, όταν συνταξιοδοτήθηκε, αποφάσισε να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και να ζήσει στην Ελλάδα. Έμεναν χρόνια σε δικό τους σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης με θέα προς τη θάλασσα και το κάστρο. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους.

Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνισή τους, στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία άρχισε να τους αναζητά τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. Η γυναίκα όσες φορές και αν τους κάλεσε δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους. Οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: 58χρονος ναυτικός δέχτηκε επίθεση στο λιμάνι – 30χρονος μπήκε στο πλοίο, τον τραυμάτισε και εξαφανίστηκε

Γηροκομείο στον Κορυδαλλό: «Αμέτρητοι πέθαναν λόγω συνθηκών – Καθημερινά ερχόταν η νεκροφόρα», καταγγέλλει επισκέπτης (Video)

Πέτρος Φιλιππίδης: Το μήνυμα μετά την απόφαση του δικαστηρίου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεθώνη, Θα ’, – Φίλος,methoni, tha ’, – filos