Μερίδια τηλεθέασης αλά Μουντιάλ για Mega και Alpha

Επιστροφή στην «κανονικότητα» στους συσχετισμούς καναλιών και μεριδίων τηλεθέασης.

Έτσι κι αλλιώς στον ένα μήνα που διήρκεσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου οι απευθείας μεταδόσεις των αγώνων από τον ΑΝΤ1 είχαν σταθερούς θιασώτες της μπάλας ενώ μικρές μεταβολές καταγράφηκαν από τη Nielsen, αποτελώντας λίγες εξαιρέσεις- μια από αυτές η περασμένη Κυριακή, στα μερίδια καναλιών, ιδίως εκείνων που αθροίζουν το σημαντικότερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης.

Στη

μετά Μουντιάλ εποχή, το μερίδιο του Mega διαμορφώθηκε στο 17,5% βελτιωμένο κατά μια και πλέον ποσοστιαία μονάδα συγκριτικά με το κομμάτι που είχε αποσπάσει την προπερασμένη Δευτέρα.

Αύξηση, κατά μισή ποσοστιαία μονάδα, κατάφερε για το μερίδιο του ο Alpha.

Τρίτος χθες ο ΣΚΑΪ με «κορυφές» στο πρόγραμμα του την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, την απογευματινή ελληνική κωμωδία «Ο μπλοφατζής» και το καθημερινό σίριαλ «Άγρια γη» αλλά και την βραδινή ταινία περιπέτειας «Τζακ Ρίτσερ» με τον Τομ Κρούζ.

Μισή ποσοστιαία μονάδα στέρησε από τον ΑΝΤ1 την τρίτη θέση, ο οποίος διατήρησε μερίδιο με διψήφιο αριθμό, ενώ το Star είδε το κομμάτι του να συρρικνώνεται κατά περίπου 1,5%.

Οριακά πάνω από το μερίδιο του Open, αυτό της ΕΡΤ1 με την απόδοση της κατά τι πεσμένη σε σχέση με αυτή της ίδιας ημέρας, μια εβδομάδα πίσω.

Το Open αν και είχε ως καλύτερα της ημέρας το μεσημεριανό δελτίο και το απογευματινό σίριαλ «Έρωτας φυγάς», εμφάνισε υποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Άνδρας με μαχαίρι επιχείρησε να μπει σε κτίριο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη

Χάρισον Φόρντ – Έλεν Μίρεν: Βήμα στο άγνωστο η σειρά «1923» της Paramount+

Eurovision: «Η κάθοδος των μυρίων» υποψηφιοτήτων για την επιτροπή κοινού της ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα