Μέμος Μπεγνής: «Δεν τρώω κρέας εδώ και 10 χρόνια – Πιστεύω στα δικαιώματα των ζώων» (Video)

Στην εξωτερική του εμφάνιση, το φλερτ αλλά και τα social media αναφέρθηκε ο Μέμος Μπεγνής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο ηθοποιός είπε ότι προσέχει πολύ τον εαυτό του και την εικόνα του, ενώ αναφερόμενος στα social media τόνισε ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν πάθει την απόλυτη εξάρτηση από την προβολή μέσω

αυτών και τα likes.

«Ξέρω ότι έχω μια ωραία εμφάνιση, αλλά από ‘κει και πέρα, δεν θεωρώ τον εαυτό μου έργο τέχνης. Προσέχω τον εαυτό μου, αυτό είναι αλήθεια. Προσέχω τα κιλά μου, προσέχω τη φάτσα μου, γιατί με αυτή παίζω. Βάζω τις κρέμες μου εννοείται, πλένω το πρόσωπό μου και κάνω τη γυμναστική μου» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς φλερτ. Είμαι λίγο βλαμμένος στο θέμα του φλερτ, γιατί δεν το καταλαβαίνω. Αν κάποιος δηλαδή με φλερτάρει, νομίζω ότι είναι πολύ φιλικό, επειδή απλά με συμπαθεί. Σε αυτά τα θέματα είμαι βλάκας, ναι. Θα κάνω όμως. εγώ το πρώτο βήμα άμα μου αρέσει. Είμαι πολύ μοναχικός σύντροφος, μου αρέσει να απομονώνομαι. Δεν θέλω να ακούω το “είσαι τα πάντα για μένα”, ούτε και ‘γω το λέω, ποτέ δεν το έχω πει.

Με χαλάει πάρα πολύ όλο αυτό που συμβαίνει στα social media. Ο κάθε τυχάρπαστος κάνει τα πάντα για να έχει likes, άλλη αρρώστια και αυτή με τα likes. Περνούν κατάθλιψη ορισμένα παιδιά για τα likes. Εκεί έξω υπάρχει πολλή μοναξιά, πολλοί άνθρωποι προβάλλουν μια κατάσταση στο Instagram που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα τους είναι μια μιζέρια και τίποτα άλλο. Το θεωρώ πολύ φτηνό, πολύ τίποτα, κάτσε διάβασε ένα βιβλίο, πήγαινε κάτι στη ζωή σου, σπούδασε κάτι».

Τέλος, ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε ότι τα τελευταία 10 χρόνια δεν τρώει καθόλου κρέας, καθώς πιστεύει ακράδαντα στα δικαιώματα των ζώων.

«Δεν τρώω κρέας, είμαι vegan τον τελευταίο 1μιση χρόνο, αλλά χωρίς κρέας είμαι 10 χρόνια. Πιστεύω στα δικαώματα των ζώων ακράδαντα. Οι εξετάσεις μου είναι παιδικές. Φαντάσου κάποτε είχα διαγνωστεί με χασιμότο που είναι ένα αυτοάνοσο που χτυπά τον θυροειδή και, πια, δεν υπάρχει. Το κρέας σε κάνει και πέφτεις ενεργειακά, έχεις πολλά νεύρα με το κρέας, αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, δεν το λέω εγώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαρία Νάτσιου

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η τελευταία συνέντευξη 10 μέρες πριν τον θάνατό του (Video)

Φλωρινιώτης: Τι δήλωσε η κόρη του λίγο πριν φύγει ο πατέρας της – «Ας γίνει ο μπαμπάς μου καλά, δε με νοιάζει τίποτα άλλο» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέμος Μπεγνής, Δεν, – Πιστεύω, Video,memos begnis, den, – pistevo, Video