Μελόνι στο εθνικιστικό Vox της Ισπανίας: «Ελπίζω να κυβερνήσουμε, ενωμένοι ενάντια στην Αριστερά»

Κάλεσμα ενότητας κατά της Αριστεράς στην Ευρώπη απηύθυνε η Τζόρτζια Μελόνι, με παρέμβασή της στο συνεδρίο του ισπανικού εθνικιστικού Vox.

«Η Ευρώπη πρέπει να δείξει περισσότερο θάρρος στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων και περισσότερη ταπεινότητα σε ό,τι αφορά τα προβλήματα των διαφόρων περιοχών της, για την επίλυση των οποίων είναι αποτελεσματικότερες οι εθνικές πολιτικές», τόνισε η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Ελπίζουμε η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη που αναμένουμε»,

συνέχισε.

Αναφερόμενη στην ενεργειακή κρίση, η Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε πως πρέπει να μπει άμεσα τέλος στους αστρονομικούς λογαριασμούς που λαμβάνουν οι ιταλικές οικογένειες και επιχειρήσεις.

Αναφερόμενη στη νίκη της στις ιταλικές εκλογές, η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας είπε: «Σήμερα αποφάσισα να μην φύγω από την Ρώμη, η νίκη αυτή μας γέμισε με χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης, αφού μέσα σε λίγες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να σχηματίσουμε τη νέα κυβέρνηση. Περιμένουμε να πραγματοποιηθούν κάποια βήματα που προβλέπονται από το Σύνταγμα, αλλά μέσα σε λίγες ημέρες θα μπορέσουνε να δημιουργήσουμε τη νέα κυβέρνηση και δεν θα χάσουμε ούτε λεπτό».

»Ελπίζω ότι και στην Ισπανία, όπως στην Ιταλία και στην Ευρώπη, η πλειοψηφία των πολιτών να μας ζητήσει να αναλάβουμε την ευθύνη να κυβερνήσουμε: δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, αλλά με πιστούς συμμάχους, ενωμένοι ενάντια στην Αριστερά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ρωσικό βομβαρδισμό στην Ζαπορίζια (Video)

Αυστραλία: Διαμαρτυρία ακτιβιστών – Κόλλησαν τα χέρια τους σε πίνακα του Πικάσο (Video)

Ιράν: Τουλάχιστον 185 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και 19 παιδιά έχουν έως τώρα σκοτωθεί στις διαδηλώσεις που συνεχίζονται

Keywords
Τυχαία Θέματα