Μέλη Φιλοζωικής αρπάζουν με τη βία τον σκύλο άστεγου, που ξεσπά σε κλάματα! (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Γαλλία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο από την κίνηση τριών μελών μιας οργάνωσης που θέλει να λέγεται φιλοζωική, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση συμπεριφέρθηκε τουλάχιστον απάνθρωπα.

Το περιστατικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, χάρη σε αυτόπτη μάρτυρα που το κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο, συνέβη στο Παρίσι.

Τα τρία μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης, Cause Animale Nord, άρπαξαν με την βία ένα κουτάβι από άστεγο, που κοιμόταν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Nghi

Le Duc, που κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό και το ανέβασε στο διαδίκτυο, δήλωσε ότι οι τρεις «ακτιβιστές» έδρασαν με «βία», «ανελέητα» και «χωρίς οίκτο», απέναντι στον άστεγο, που έκλαιγε και τους εκλιπαρούσε να μη του πάρουν τον φίλο του.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας που αρχικά είναι πεσμένος στο έδαφος να απωθείται από τα μέλη της φιλοζωικής που αγνοούν επιδεικτικά τις εκκλήσεις του, να αφήσουν το κουτάβι.

Η βιαιότητα των φιλόζωων (;) προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων σε ολόκληρο τον κόσμο για την απάνθρωπη συμπεριφορά τους.

Ο επικεφαλής της οργάνωσης, Antony Blanchard, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι το κουτάβι ήταν ναρκωμένο για να παραμένει ήρεμο ενώ δεν ήταν εμβολιασμένο, ούτε διέθετε επάνω του το απαραίτητο μικροτσίπ, όπως είναι υποχρεωτικό, σύμφωνα με την γαλλική νομοθεσία.

Το επίμαχο βίντεο είχε πάνω από 500.000 views στο διαδίκτυο ενώ οι χρήστες συγκέντρωσαν πάνω από 60.000 υπογραφές στην πλατφόρμα Change.org και ζητούν η Cause Animale Nord να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία, που να αποδεικνύουν ότι ο άστεγος νάρκωνε το κουτάβι. Ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι που επικροτούν την πράξη των μελών της Φιλοζωικής.

Η φιλοζωική οργάνωση ανάρτησε στην σελίδα της στο Facebook την φωτογραφία του κουταβιού, που ονόμασε Vegan (!) το οποίο δίνει για υιοθεσία με αντάλλαγμα δωρεά ύψους 195 ευρώ…

σκύλοςάστεγοςΓαλλίαβίαφιλοζωική οργάνωσηαντιδράσειςυπογραφέςκουτάβιHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα