Μέιν: Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι του μακελάρη – Τι εκτιμούν οι αρχές (videos)

Άφαντος παραμένει ο Ρόμπερτ Καρντ, ο έφεδρος που αματοκύλησε το Μέιν το βράδυ της Τετάρτης, με τους επιβεβαιωμένους νεκρούς να είναι τελικά 18.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του δράστη του μακελειού, Ρόμπερτ Κάρντ, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η ανακάλυψη έγινε καθώς οι αρχές εκτέλεσαν ένταλμα έρευνας στο σπίτι του Card στο Bowdoin την Πέμπτη, σύμφωνα με το NBC News — μία ημέρα μετά τις επιθέσεις με τους

πυροβολισμούς.

Οι ερευνητές προσπαθούν να προσδιορίσουν εάν το σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν αποκαλύφθηκε δίνει απαντήσεις στο κίνητρο πίσω από το μακελειό το βράδυ της Τετάρτης.

#WATCH : FBI has now entered.
Armoured vehicles have just been deployed in Lewiston, Maine. #Lewiston #Maine #MassShooting #Shooting #Firing #LewistonFiring #FBI #USFiring #RobertCard #BREAKING_NEWS #latest pic.twitter.com/z7SbFdaJAV

— upuknews (@upuknews1) October 26, 2023

Την ίδια ώρα, η Ακτοφυλακή με αεροσκάφος και βάρκες βοηθά την αστυνομία στο ανθρωποκυνηγητό του δολοφόνου που περιλαμβάνει ήδη τοπικούς, νομούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς πράκτορες.

Το αυτοκίνητο του Καρντ βρέθηκε κοντά σε σημείο που ρίχνουν βάρκες, σχεδόν 8 μίλια από τους πυροβολισμούς, δήλωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σκάφος που πιστεύεται ότι ανήκει στον Card, αγνοείται, έτσι οι αρχές πιστεύουν ότι το χρησιμοποίησε για να εξαφανιστεί.

Ο συνταξιούχος διαπραγματευτής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Ρόμπερτ Λούντεν είπε ότι ο Κάρντ, που περιγράφεται από πρώην φίλους του στον στρατό ως εκπαιδευμένος σκοπευτής θα μπορούσε να είχε διαφύγει στο δάσος.

«Από εκείνο τον χώρο στάθμευσης όπου έριξε την βάρκα του, υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές πιθανότητες», είπε ο Λούντεν στο NBC.

«Πρώτον να αυτοκτόνησε. Δεύτερον να ανέβηκε σε μια βάρκα και να κατέβηκε αυτό το ποταμάκι που είναι εκεί» σχολίασε.

«Τρίτον να μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα ή κάτι που τον περίμενε», συνέχισε ο Λούντεν. «Ή να ακολούθησε ένα μονοπάτι πεζοπορίας. Θα μπορούσε να είναι κάπου στο δάσος»

Ο καταζητούμενος κατατάχθηκε στο στρατό το 2002 ενώ είχε νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες σε ψυχιατρείο τον περασμένο Ιούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Κίνα: Πέθανε ξαφνικά ο πρώην πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ

Ο στρατός των ΗΠΑ έπληξε δυο εγκαταστάσεις των Φρουρών της Επανάστασης στη Συρία

Η Λιβύη κόβει το πετρέλαιο σε όσους στηρίζουν τα «εγκλήματα του Ισραήλ» στη Γάζα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέιν, Βρέθηκε,mein, vrethike