Μέγκαν Μαρκλ: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που προκάλεσε καβγά στο διαδίκτυο – «Θέλει απεγνωσμένα να γίνει Κέιτ Μίντλετον» (Photo)

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έπειτα από την ανακοίνωση ότι δεν πρόκειται να παραστεί στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου πραγματοποίησε η Μέγκαν Μαρκλ.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε μέσω video link στo TED Talk του φωτογράφου φίλου της Misan Harriman το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, η ανανεωμένη όψη της και διάφορες αλλαγές στην εμφάνισή της έκαναν τα social media

να πάρουν… φωτιά, με τους επικριτές της να αποδίδουν το νέο της χτένισμα σε μια απελπισμένη προσπάθεια της Μαρκλ να μοιάσει στην Κέιτ Μίντλετον και τους υποστηρικτές της να απαντούν εξοργισμένοι.

The Duchess of Sussex was kind enough to introduce me unto the stage for my @TEDTalks Thank you for the support Meg pic.twitter.com/UN63sJLjUQ

— Misan Harriman (@misanharriman) April 24, 2023

Πολλοί ήταν αυτοί, μάλιστα, που δεν έμειναν μόνο στο χτένισμα, κάνοντας λόγο και για πλαστικές επεμβάσεις.

«Πλαστική χειρουργική; Η θλιβερή Μέγκαν Μαρκλ θέλει απεγνωσμένα να γίνει Κέιτ Μίντλετον», γράφει ένα σχόλιο στο Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η δούκισσα του Σάσεξ έχει προχωρήσει σε πιο δραστικές αλλαγές.

«Λίφτινγκ, αφαίρεση filler από τα χείλια, αφαίρεση λίπους στα μάγουλα, μπότοξ, πιο διακριτικές όψεις στα δόντια και εμφύτευμα σαγονιού» έγραψε κάποιος άλλος χρήστης του διαδικτύου.

«Θεέ μου, η Μέγκαν Μαρκλ που ζηλεύει την πριγκίπισσα της Ουαλίας και έχει εμμονή μαζί της, φοράει φακούς επαφής για να μοιάσει στην Κέιτ, «Δείχνει σαν να προσπαθεί να αντιγράψει την Κέιτ. Δεν θα τα καταφέρει», ανέφεραν κάποια άλλα σχόλια.

Στην… αντεπίθεση οι υποστηρικτές της Μαρκλ

Οι αντιδράσεις αυτές εξόργισαν πολλούς υποστηρικτές της Μέγκαν Μαρκλ, που θεώρησαν… σενάρια επιστημονικής φαντασίας όσα έγραψαν οι επικριτές της.

«Η Μέγκαν δεν έκανε πλαστική επέμβαση. Η εικόνα αυτή είναι αποτέλεσμα φωτισμού, γωνίας λήψης και contouring. Επίσης το ίσιωμα των μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες. Οι λευκοί πρέπει να το βουλώνουν όταν η κουβέντα αφορά στα μαλλιά των μαύρων γυναικών» ανέφερε ένα σχόλιο με μια άκόμα ενοχλημένη φαν της Μαρκλ να απαντά στα κακόβουλα σχόλια ως εξής:

«Κατηγορείς τη Μέγκαν για πλαστικές όταν όλη η online persona σου είναι δημιουργία AI. Άσε μας κοπέλα μου! Η Μέγκαν δεν χρειάζεται πλαστικές! Έχει πάρει χρώμα από τον ήλιο, την αγαπούν και ενυδατώνει το δέρμα της. Από εκεί προέρχεται αυτή η ΛΑΜΨΗ».

Υπήρξαν πάντως και κάποιοι σχολιαστές που διέκριναν πίσω από το νέο look της Μαρκλ την επιθυμία της να μιμηθεί κάποιες δημοφιλείς σελέμπριτις, όπως την Τζένιφερ Λόπεζ, την Κιμ Καρντάσιαν ή την Τζένιφερ Άνιστον, και όχι τη σύζυγο του πρίγκιπα διαδόχου.

Παρά τα σενάρια για πλαστικές επεμβάσιες, πάντως, πηγές της New York Post αναφέρουν ότι οι αλλαγές στο look της οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο βάρος που έχασε μετά τις δύο εγκυμοσύνες της και όχι σε κάποια δραστική επέμβαση στο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

Ράσελ Κρόου: «Το αρχικό σενάριο του Μονομάχου ήταν… σκουπίδι» (video)

Maestro: Με νέο τραγούδι επιστρέφει η σειρά – Ο Ορέστης Χαλκιάς διασκευάζει Elvis (Video)

Σκάρλετ Γιοχάνσον: «Τελείωσα με τη Marvel – Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα