Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ηλεκτρικών στο Περιστέρι - Ζημιές σε σπίτια (Photos/Videos)

Κάηκαν όλα τα εμπορεύματα - Δεν λειτούργησε η πυρασφάλεια, λέει ο ιδιοκτήτης ΕΛΛAΔΑ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγο, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 5.00 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι.

Για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν νωρίτερα κάτοικοι κοντινών σπιτιών, ενώ σημειώνεται ότι τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσκόλεψαν τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στην αποθήκη, η οποία έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

Στο σημείο, το οποίο

είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένο, επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Έχουν περικυκλώσει την αποθήκη προκειμένου να εμποδίσουν το πέρασμα της φωτιάς στα διπλανά κτήρια και σπίτια.

Υπάρχουν διαρκείς αναζωπυρώσεις και νωρίτερα ακούγονταν μικρές εκρήξεις καθώς καίγονταν εύφλεκτα υλικά στην αποθήκη, ενώ σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί διπλανά σπίτια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκαν ολοσχερώς δύο δωμάτια ενός διαμερίσματος.

Οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένο άτομο στο χώρο.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πως ξεκίνησε η πυρκαγιά, προέχει η πλήρης κατάσβεσή της» ανέφερε η Σταυρούλα Μαλίρη, εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος. Την τελευταία ώρα, λόγω της διάρκειας και της έντασης της φωτιάς εκφράζονται φόβοι για τη στατικότητα του κτιρίου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δεν λειτούργησε η πυρασφάλεια

Ο ιδοκτήτης της βιοτεχνίας Νίκος Καρώνης, είπε ότι το κτίριο είχε πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε. Το κτίριο είναι νοικιασμένο και περίμενα να μου το παραδώσουν για να το ασφαλίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμπορεύματα που υπήρχαν μέσα στην αποθήκη ήταν αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ.

#Πυρκαγιά σε βιοτεχνία επί της οδού Στυλιανού Γονατά στο Περιστέρι Αττικής. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 5 Ιουνίου 201

φωτιάΠεριστέριαποθήκη ηλεκτρικώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα