Μαξίμου: Ποιοι ποντάρουν στους «Αναποφάσιστους» και την… τελευταία εβδομάδα

Το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία με τον ίδιο στην ηγεσία στοχεύει στον Κεντρώο χώρο στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα συνεργάτες του Πρωθυπουργού που μελετούν τις δημοσκοπικές έρευνες και τις κοινωνιολογικές μελέτες έχουν κάτω από το μικροσκόπιό τους πέρα από το Κέντρο, τους Αναποφάσιστους αλλά και αυτούς που σκέφτονται τι θα ψηφίσουν όταν βρεθούν πάνω από την κάλπη.

Για το λόγο αυτό και επειδή οι καιροί είναι καθαρά προεκλογικοί τις επόμενες μέρες

στο Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζονται να «πυροβολήσουν» με πολλά νομοσχέδια τα οποία θα έχουν κοινωνικό πρόσημο. Με τα πρώτα μηνύματα για τα έσοδα του Φεβρουαρίου να είναι θετικά, «γαλάζια» στελέχη διατυμπανίζουν ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει άσο στο μανίκι». Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr ο Πρωθυπουργός θα φέρει γενναία μέτρα για τα Κόκκινα Δάνεια, μετά και την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Αυτό που εντοπίζουν στο Μαξίμου είναι πως στις ποιοτικές έρευνες οι αναποφάσιστοι συμφωνούν σε πολλά από τα μέτρα της κυβέρνησης όπως το «Καλάθι του Νοικοκυριού», τα «Μέτρα για την Ενεργειακή Κρίση», αλλά και την «Εξωτερική Πολιτική». Το γεγονός μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από το νομοθετικό έργο της Βουλής χάρισε χαμόγελα στη ΝΔ, αφού όπως σημειώνουν: «εμείς θα ψηφίζουμε θετικά μέτρα και ο Τσίπρας θα λείπει».

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Έκοψε πίτα με Ρέμο, Πορτοσάλτε, Μπαλάσκα και Παγώνη (Video)

Γιατί ο Ανδρουλάκης «τιμωρεί» τη Λιακούλη;

Ο ευγενής Ανδρέας

Keywords
Τυχαία Θέματα