Μαξίμου για τηλεοπτικές άδειες: Ο Κουμουτσάκος εκβιάζει την Επιτροπή του διαγωνισμού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «εξευτελισμό» κάνουν λόγο κυβερνητικοί κύκλοι σχετικά με τις πολιτικές κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας μπροστά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειδότησης, λέγοντας ότι η αγωνία της είναι περισσότερο από ορατή.

Σχολιάζοντας την απαίτηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου για ακύρωση της διαδικασίας και επιστροφή των χρημάτων, κυβερνητικοί κύκλοι διευκρινίζουν ότι αυτό σημαίνει πως το «γαλάζιο» κόμμα δεσμεύεται να επιστρέψει:

Αυτό σημαίνει ότι η ΝΔ δεσμεύεται να επιστρέψει:

- 14,5 εκ ευρώ στον κ. Αλαφούζο.

- 24,6 εκ ευρώ στον κ. Μαρινάκη

- 25,3 εκ ευρώ στον κ. Κυριακού

- 3 εκ (εγγυητική επιστολή) στον κ. Καλογρίτσα.

Επιπλέον, αναφέρουν ότι ο Γ. Κουμουτσάκος «στοχοποιεί και εκβιάζει, με αδιανόητο, για ευνομούμενη χώρα, τρόπο, την Επιτροπή του διαγωνισμού» και ότι «η Νέα Δημοκρατία δίνει αυτή τη στιγμή την ύστατη μάχη, προκειμένου να υπερασπιστεί ένα καθεστώς ανομίας, αυθαιρεσίας και διαπλοκής που κυριάρχησε στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο επί σχεδόν 30 χρόνια».

Τέλος αναφερόμενοι στο «πόθεν έσχες», δήλωσαν:

«Ας ενημερώσει ο κ. Κουμουτσάκος, που κόπτεται σήμερα για την νομιμότητα- αν υπήρξε ο οποιοσδήποτε έλεγχος πόθεν έσχες, έστω και στα πενιχρά 18 εκ ευρώ, με τα οποία παραχωρήθηκε στην Digea των καναλαρχών το μονοπώλιο παροχής των ψηφιακών συχνοτήτων. Ο ελληνικός λαός περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση».

ΚυβέρνησηΜέγαρο ΜαξίμουΝέα ΔημοκρατίαΓιώργος ΚουμουτσάκοςεκβιασμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα