Μαξίμου: Δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση Τσίπρα - Φρουζή

Πολιτική

Δεν υπήρξε συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κωνσταντίνο Φρουζή ούτε με την ιδιότητα του πρωθυπουργού ούτε με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό διευκρινίζουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας σε δημοσίευμα του Βήματος με τίτλο "Σκάνδαλο Novartis:Επαφή με Τσίπρα έψαχνε ο Φρουζής" το οποίο επικαλείται στοιχεία από τα cd με τα πρόσθετα στοιχεία τα

οποία διαβίβασε η ανακρίτρια στην Προανακριτική. Ειδικότερα, σημειώσεις που φέρονται να ανήκουν στο σημειωματάριο του Κ. Φρουζή περιλαμβάνουν αναφορά του Δεκεμβρίου του 2013 στην οποία φαίνεται το στέλεχος της Noavrtis να επιδιώκει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα που τότε ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, από το Μαξίμου σημειώνουν:

"Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας ουδέποτε συνάντησε τον κ. Φρουζή είτε με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού είτε του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η διαφορά από τα ραβασάκια του κ. Σαμαρά στη Novartis για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τις έμμισθες σχέσεις του κ. Στουρνάρα με την πολυεθνική, είναι ότι στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Φρουζής εδώ και πέντε χρόνια ακόμα περιμένει..."

ΦρουζήςΤσίπραςNovartisHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα