Ματίνα Παγώνη: Η πρόταση για το Dancing with the Stars (Video)

Το Star ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή του «Dancing with the Stars» με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πρόταση ακούγεται ότι δέχτηκαν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, νικητής του «MasterChef», ο πολίστας Γιώργος Αφρουδάκης -για τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει καθώς τον γνωρίζει προσωπικά-, ο Γιώργος Καραγκούνης, αλλά και η Ματίνα Παγώνη.

Επιπλέον, σε επικοινωνία που είχε το κανάλι με τη Ματίνα Παγώνη, η οποία δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει ούτε

να διαψεύσει κάτι.

Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι έχουν ήδη βρεθεί οι 12 επαγγελματίες χορευτές που θα εκτελούν χρέη παρτενέρ των διασήμων, ενώ σε αυτή τη σεζόν δεν θα υπάρχει στην κριτική επιτροπή η Γκαλένα Βελίκοβα.

Παράλληλα, η Τόνια Σωτηροπούλου διέψευσε, μέσω ενός story στο Instagram, τις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο δημοφιλές σόου. Ειδικότερα, η ηθοποιός ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», όπου και δημοσιεύτηκε το όνομά της από τον Χάρη Λεμπιδάκη και πάνω στην φωτογραφία έγραψε: «Προφανώς ψέματα, προφανώς ΌΧΙ».

Ένα άλλο όνομα που ακούγεται είναι εκείνο της Κωνσταντίνας Μιχαήλ, ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε ότι και η μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη βρίσκεται σε συζητήσεις για να είναι ανάμεσα στους 12 διάσημους που θα χορέψουν.

Διαβάστε επίσης;

Open: Αποχωρούν Καινούργιου, Χρηστίδου από την ψυχαγωγία και Λυμπεράκη από την ενημέρωση

Οταν ο νέος παρουσιαστής του «στην Υγειά μας ρε παιδιά» Κωστής Μαραβέγιας «κρέμασε» τη διοίκηση της ΕΡΤ

MasterChef: Ψάχνουν ρόλο για τη Μαργαρίτα στο Star – «Κλειδώνει» ο Παύλος

Keywords
Τυχαία Θέματα