Μάθιου Πέρι: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του σταρ των «Friends» (Video)

Η αιτία θανάτου του σταρ των Friends, Μάθιου Πέρι, αποκαλύφθηκε, αφού η είδηση ​​του θανάτου του έκανε τον γύρο του κόσμου, με τους φίλους και συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν στα social media.

Ο αγαπημένος σταρ της σειράς πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών «αφού πνίγηκε στο τζακούζι του στο σπίτι», δήλωσαν πηγές

στην DailyMail.com. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι Pickleball νωρίτερα την ίδια μέρα, προτού στείλει τον βοηθό του για μια δουλειά εκτός σπιτιού. Όταν επέστρεψε, ο βοηθός πιστεύεται ότι βρήκε τον Πέρι να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε το 911.

Πηγές επιβολής του νόμου αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο στο σπίτι στο Λος Άντζελες αφού οι πρώτοι ανταποκριτές κλήθηκαν στο σημείο για καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο και δεν υπήρχε ένδειξη για άλλες αιτίες όπως ανθρωποκτονία.

Ο Μάθιου Πέρι έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Chandler Bing στην επιτυχημένη κωμική σειρά Friends της δεκαετίας του ’90, η οποία προβλήθηκε για 10 σεζόν.

Οι Los Angeles Times ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί έφτασαν γύρω στις 4 το απόγευμα στο σπίτι, όπου τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram του, που κοινοποιήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο σταρ μοιράστηκε εικόνες του στο τζακούζι, λέγοντας: «Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Μάτμαν».

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Ο Μάθιου Πέρι ήταν ειλικρινής για τα προβλήματά του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αφού πήγε για πρώτη φορά σε κέντρο απεξάρτησης το 1997 για τον εθισμό στα παυσίπονα μετά από ένα ατύχημα στο τζετ σκι. Μετά από αυτό το αρχικό πέρασμα, μπήκε ξανά σε αποτοξίνωση το 2001 και το 2011. Σε μια συνέντευξη το 2016 ανέφερε ότι δεν θυμάται καθόλου τρεις σεζόν των Friends.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάθιου Πέρι, Αποκαλύφθηκε, Friends Video,mathiou peri, apokalyfthike, Friends Video