Μασούτης: Οι εργαζόμενοι σε προτεραιότητα

Η πανδημία τελειώνει δείχνοντας τα δόντια της. Λίγο πριν επανέλθουμε στην κανονικότητα, η εταιρία Μασούτης ολοκληρώνει την υπόσχεση που έδωσε στους εργαζόμενούς της το 2020.

Τότε, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή τους ώστε, παρά τις μεγάλες δυσκολίες να σταθεί η εταιρία στο ύψος των περιστάσεων και των προσδοκιών των πελατών της, δεσμεύτηκε για τη διάθεση του 30% των ετήσιων κερδών της, ως επιπρόσθετη παροχή στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής των καταστημάτων.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, με βάση τα διαθέσιμα, τότε, οικονομικά στοιχεία, προχωρήσαμε στην καταβολή

του ειδικού «εσωτερικού μερίσματος». Ένα μέρισμα που δόθηκε σε όλους τους εργαζόμενους που έδωσαν και συνεχίζουν ακούραστα να δίνουν καθημερινή μάχη σε αντίξοες συνθήκες.

Εντυπωσιακό είναι ότι το ποσό αυτό, τελικά, θα είναι μεγαλύτερο των προβλέψεων -θα ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια- καθώς με την ολοκλήρωση υπολογισμού των αποτελεσμάτων, διαφάνηκε ότι οι προβλέψεις δεν είδαν το πλήρες μέγεθος της εταιρικής απόδοσης.

«Ένα χρόνο μετά, είναι κοινή μας δικαίωση ότι τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας. Εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς. Ενισχύουμε τη θέση μας στην αγορά και ετοιμαζόμαστε δυναμικά για την επόμενη περίοδο. Κοιτάμε αισιόδοξα και αποφασιστικά το αύριο και προχωράμε, με τις ίδιες αρχές και αξίες που μας συνοδεύουν στη μακρά – κοινή μας – πορεία στη Μασούτης».

Με αυτά τα λόγια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης κλείνει την επιστολή του προς του εργαζόμενους. Και σε κάθε του έκφραση αντηχεί το ΜΑΣ και το μαζί, που χαρακτηρίζει το συλλογικό χαρακτήρα της ελληνικής αλυσίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα