Μασούτης και Γκάλης στην κορυφή της δημοφιλίας στην κεντρική Μακεδονία

ΕΛΛAΔΑ

Νίκος Γκάλης και Γιάννης Μασούτης καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στη δημοφιλία μη πολιτικών προσσωπικοτήτων στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με το εξαμηνιαίο πολιτικό βαρόμετρο της «Εγνατία Point of View» που δημοσίευσε το voria.gr.

Μπορεί ο Νίκος Γκάλης να αποσύρθηκε από τα παρκέ πριν 23 χρόνια, ωστόσο παραμένει –πέραν κάθε αμφιβολίας- η πιο αγαπητή προσωπικότητα για τους Βορειοελλαδίτες, με ποσοστό σχεδόν 77%.

Τον ακολουθεί ένας παίκτης από

τις πιο δυναμικές και σταθερά αναπτυσσόμενες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ. Ο Γιάννης Μασούτης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης αλυσίδας, συγκεντρώνει το 61% σε θετικές γνώμες, αφήνοντας στην 3η θέση ακόμα και τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συγκεντρώνει 56%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρνητικές γνώμες το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς ο Γιάννης Μασούτης συγκεντρώνει λιγότερες (7,7%) από τον Νίκο Γκάλη (9,5%).

Σημειώνεται πριν λίγες ημέρες η Επιτροπή Ανταγωνισμού έδωσε το «πράσινο φως» στην εξαγορά της αλυσίδας «Προμηθευτική» από τον Όμιλο Μασούτη, που αναδεικνύεται στον νέο μεγάλο παίκτη της λιανικής στην Ελλάδα.

Μεταξύ των πολιτικών στελεχών της περιοχής, δημοφιλέστερος αναδεικνύεται ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΜασούτηςΓκάληςΒόρεια ΕλλάδαδημοσκόπησηδημοφιλίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα