Μαρσέλο: Αποχώρησε με λυγμούς μετά από σοκαριστικό τραυματισμό που προκάλεσε (σκληρές εικόνες)

Με λυγμούς αποχώρησε από το γήπεδο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, μετά από σοκαριστικό τραυματισμό που προκάλεσε.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για το Copa Libertadores, ο βραζιλιάνος αμυντικός, σε προσπάθειά του να αποφύγει μαρκάρισμα, πάτησε κατά λάθος και έσπασε το πόδι του Λουτσιάνο Σάντσεζ.

lang="en" dir="ltr"> Marcelo accidentally broke his rival’s leg, leading to a red card. #Libertadores #beINSPORTS pic.twitter.com/OUuWgLGamo

— beIN SPORTS USA (@beINSPORTSUSA) August 2, 2023

Ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων δεν μπορούσε να πιστέψει τη ζημιά που είχε προκαλέσει στον αντίπαλο του, πιάνοντας το κεφάλι του και ξεσπώντας σε λυγμούς.

Ο Βραζιλιάνος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν όσο αυτός έπαιρνε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια, ο Μαρσέλο απολογήθηκε μέσω Twitter για το περιστατικό.

Hoy me ha tocado vivir un momento muy difícil dentro del campo. Sin querer he lesionado a un compañero de profesión. Quiero desearte la mejor recuperación posible, Luciano Sánchez. Toda la fuerza del mundo! #M12 pic.twitter.com/vaG04hvioW

— Marcelotwelve (@MarceloM12) August 2, 2023

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Σπόραρ και Τζούριτσιτς έστειλαν τον Παναθηναϊκό στον επόμενο γύρο

Αποσύρεται ο Μπουφόν: Κρεμά τα γάντια του ο Ιταλός πορτιέρο

Σοκ για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Ντουέιν Μπέικον – Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον αδερφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Μαρσέλο, Αποχώρησε,marselo, apochorise