Μαρίνα Πατούλη: Έκανα μια επένδυση ζωής στον Γιώργο – Πήγαν πίσω προσωπικές μου φιλοδοξίες (Video)

Για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Περιφερειάρχη Αττικής μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι «είναι οδυνηρό να ανατρέπεται η ζωή σου στα 50».

Καλεσμένη στην πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, η Μαρίνα Πατούλη επισήμανε ότι ποτέ δεν είχε σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο στη ζωή της, υπογραμμίζοντας ότι πολλές φορές είχε κάνει πίσω σε δικές της, προσωπικές φιλοδοξίες.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την ανατροπή και γι’ αυτό είχα κάνει πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στο παιδί.

Σε κάθε

γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες, εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω κάποιους συμβιβασμούς. Ο τέλειος γάμος δεν υπάρχει. Έκανα, όμως, μια επένδυση ζωής στον Γιώργο.

Όταν στα 50 σου ανατρέπεται η ζωή σου… αυτό είναι πολύ οδυνηρό. Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή;» αναρωτήθηκε, ενώ βλέποντας ένα απόσπασμα με πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη, η ίδια σημείωσε:

«Βασικά, δεν ξέρουμε ακόμα πού μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει, είχε δηλώσει στη Νέα Σμύρνη. Ακόμα δεν ξέρω. Αυτό με εξέπληξε.

Τον Ιούλιο συναποφασίσαμε να κάνουμε μια αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τους βηματισμούς μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε και στο παιδί σωστά. Παγώσαμε το διαζύγιο.

Μου προκάλεσε έκπληξη ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και ανακοινώνει ότι έχουμε χωρίσει.

Επίσης, είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις προσωπικού επιπέδου πριν κάνουμε μια εκ νέου συμφωνία μεταξύ μας. Και σήμερα βλέπω αυτές τις δηλώσεις. Ήταν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη για άλλη μια φορά.

Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας, είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία.

Να είναι καλά, να πραγματοποιήσει τους στόχους του, δεν πρέπει όμως να ξεχνά πώς ξεκίνησε και ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα του. Τους ανθρώπους που αγαπήσαμε και μας στάθηκαν, δεν πρέπει ποτέ να είμαστε αγνώμονες και αδιάφοροι, γιατί η ζωή έχει γυρίσματα».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γερασιμίδου: Αποχώρησε από τη νέα σειρά του Καπουτζίδη – «Είναι πικραμένη» (Video)

Mad Clip: Φίλος του ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια – «Ούτε βιαστής ήταν ούτε κλέφτης» (Video)

Κατερίνα Διδασκάλου για κορωνοϊό: «Η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή – Δε θα πω αν είχα εμβολιαστεί» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα