Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που μου λένε να πληρώσουμε μισά-μισά» (Video)

Για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί κατά το παρελθόν και την οποία, μάλιστα, είχε αρνηθεί μίλησε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η χορεύτρια αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι ποτέ δε θα βρισκόταν σε σχέση στην οποία ο σύντροφός της θα της ζητούσε να πληρώσουν μισά – μισά.

«Ήταν ένα μονόπετρο που όντως με είχε συγκινήσει γιατί ήταν μια σχέση χρόνων αλλά δε το δέχτηκα γιατί θεωρώ ότι κάποιες σχέσεις φαίνονται από την αρχή, αν πρόκειται να κρατήσουν σε βάθος χρόνου ή όχι. Μου έκανε πρόταση γάμου γονυπετής. Όταν είπα όχι, μου είπε “βρε,

Μαρίνα”… Ήξερα ότι δεν ταιριάζει στη ζωή μου ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Κάποια στιγμή χωρίσαμε» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι της παλιάς σχολής, πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Δεν έχει τύχει να βγω με κάποιον και να μου πει να πληρώσουμε μισά – μισά γιατί δεν επιλέγω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Το μισά – μισά μου φαίνεται πολύ φοιτητικό. Ούτε στα φοιτητικά μου χρόνια αυτό. Αν θελήσω εγώ να κάνω την κίνηση, θα πάω μόνη μου μέσα χωρίς να το καταλάβει και θα πληρώσω».

Διαβάστε επίσης:

Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: «Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, είναι ιστορική στιγμή»

Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» (Video)

Γιώργος Κιμούλης: «Δεν έφυγα ποτέ από το θέατρο για να επιστρέψω» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα