Μαριάντα Πιερίδη: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε το τραγούδι (Video)

Για την 8χρονη αποχή της από τις πίστες αλλά και την επιστροφή της μέσα από το J2US μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η τραγουδίστρια επισήμανε ότι η άφιξη του παιδιού της άλλαξε τις ισορροπίες και τις προτεραιότητες στη ζωή της.

«Δούλευα μέχρι 6 μηνών έγκυος. Στην αρχή δεν το είχα πει, ήμασταν με τον Αργυρό και μου λέει: έχεις κάνει κάτι; Δεν ήθελα να μαρτυρήσω ακόμα. Στον έκτο μήνα, όμως, με τα τακούνια

κι αυτά… είχα και δύο αποκολλήσεις, σταμάτησα.

Ξεκίνησα λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη αλλά είχα μία πολύ τραυματική εμπειρία με μια κοπέλα που με βοηθούσε με το παιδί στο σπίτι και εγώ και ο Δημήτρης αποφασίσαμε να «χαλαλίσουμε» ένα χρονικό διάστημα για να μεγαλώσει ο Νικόλας όπως πρέπει και με τον άνθρωπο που πρέπει.

Παρ’ όλο που με κυνηγούσε το τραγούδι και μου άρεσε, εγώ δεν το κυνηγούσα. Όλοι μου έλεγαν να κάνουμε σεζόν εδώ κι εκεί, εγώ έλεγα: σε λίγο, σε λίγο. Έφτασε 8 χρονών ο Νικόλας.

Κάνοντας το παιδί, άλλαξαν τα όριά μου, ξαφνικά κόντυναν πολύ. Βάζω πολύ νωρίτερα την τελεία. Είναι πράγματα που γίνονταν και έλεγα: δεν πειράζει, ας βγάλουμε τη σεζόν. Αν γίνονταν τώρα, θα άφηνα το σχήμα στα μισά της χρονιάς και θα έφευγα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην πρεμιέρα της ταινίας «Air» (Video)

Χριστίνα Κολέτσα: «Έφαγα τη μια απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα να μην κάνω οικογένεια» (Video)

Βαλάντης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Πέθανε ο πατέρας του

Keywords
Τυχαία Θέματα