Μαρία Αντουλινάκη: Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη – Είναι σαν τη δίαιτα, χάνεις κιλά, ξαναπαίρνεις (video)

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” μίλησε η Μαρία Αντουλινάκη.

Η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μάχη με την κατάθλιψη αλλά και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί.

«Έχω δεχθεί και πισώπλατα μαχαιρώματα και ρόλο έχω χάσει. Είχα κλείσει μια δουλειά, έφυγα για διακοπές και ξαφνικά μαθαίνω ότι το ρόλο μου τον πήρε άλλη. Ήταν ανιψιά κάποιου! Δεν με είχαν ειδοποιήσει. Εγώ ήμουν χαλαρή, ότι 20 Αυγούστου θα ξεκινήσω πρόβες», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

Η Μαρία Αντουλινάκη

συμπλήρωσε: «Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ σε συνεργασία. Είναι αναλόγως και σε τι φάση βρίσκεσαι και σε τι βαθμό είναι η κατάθλιψή σου. Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη. Δεν τελειώνει, είναι σαν τη δίαιτα. Χάνεις κιλά, ξαναπαίρνεις. Άνθρωποι που έχουν περάσει τέτοια ψυχικά νοσήματα είναι συνήθως πολύ χαμογελαστοί απ’ έξω».

Και τόνισε πως κατάθλιψη έχει επηρεάσει τις σχέσεις της: «Πόσες φορές θα πεις σε σύντροφο θέλω να μείνω μόνη μου; Ο άλλος το παίρνει προσωπικά. Τώρα μεγάλωσα, δεν είμαι για φλερτ, είμαι για άλλου είδους σχέσεις, αλλά θέλω να έχω ένα σύντροφο».

Όσον αφορά τους ψυχαναγκασμούς της, η ίδια είπε ότι: «Όλοι δεν έχουμε ψυχαναγκασμούς; Θέλω να είναι καθαρό το σπίτι μου, τα πιάτα πρέπει να είναι πλυμένα το βράδυ, αλλά δε θα τρελαθώ. Σιχαίνομαι να έχω την αίσθηση ότι στο κρεβάτι μου έχει περπατήσει ποντίκι!».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για απιστία: «Αν σε αγαπάει και είναι ο άνθρωπός σου, ε ας κάνει και μία…»

Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν 10 μέρες σε κώμα από μικρόβιο» (video)

Τέλος στην κόντρα με τον Άκη Πετρετζίκη έδωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα