Μαρέβα Μητσοτάκη: Διαψεύδει τη «συνέντευξη» στην εφημερίδα του Φουρθιώτη

Με ένα tweet απάντησε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι στην υποτιθέμενη «συνέντευξη» της, με την οποία κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού διέψευσε ότι παραχώρησε συνέντευξη στη συγκεκριμένη εφημερίδα ενώ όπως είπε δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή της τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη. Παράλληλα έκανε λόγο για «πόλεμο λάσπης».

«Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει

και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!» έγραψε στο twitter η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!

— Mareva Grabowski-Mitsotaki (@MarevaGrabowski) November 23, 2021

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εφημερίδα κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή με πρωτοσέλιδο «χτύπημα»: «Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα…»

Τα μαζεύει ο Φουρθιώτης

Λίγη ώρα μετά τη διάψευση της συζύγου του Πρωθυπουργού και ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι ουδέποτε η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» υποστήριξε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη.

Όπως παραδέχτηκε ο Μένιος Φουρθιώτης πρόκειται για παλαιότερη συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού Financial Times.

«Όμως, ο δαίμων του Τυπογραφείου χτύπησε και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνέντευξη η κυρία Μαρεβα Μητσοτάκη!» έγραψε ο Μένιος Φουρθιώτης στην ανάρτησή του.

Όλη η ανάρτηση:

«Ένα από τα γνήσια παράδοξα της Ελληνικής κατάστασης είναι η ανθρωποφαγία Μπορεί να είναι εύκολο να παραπλανηθούν κάποιοι σχετικά με συγκεκριμένες πολιτικές, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να πεισθεί η πλειοψηφία όταν γνωρίζει πως συνήθως η αναξιοπιστία του κάθε κακεντρεχή μπορεί να είναι ίδιο του χαρακτήρα τους.
Έτσι, προς κάθε κακοπροαίρετο και με αίσθημα «ανθρωποφαγίας» ρίχνει λάσπη για να τραβήξει ξανά τα βλέμματα επάνω του. Ουδέποτε η Εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» υποστήριξε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που στέκεται με διακριτικό και ταπεινό ύφος δίπλα στον Πρωθυπουργό και σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που τιμά τη χώρα της με ό,τι μέσο μπορεί. Και αυτό το κάνει μέσα από τη δουλειά της ως επιχειρηματίας αλλά και από το κοινωνικό της γίγνεσθαι. Τιμά τη χώρα της και αυτό φάνηκε από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και μας μίλησε μέσω των Financial Times. Επειδή κι εμείς ως εφημερίδα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ξανά στο αναγνωστικό κοινό, την αγάπη της πρώτης κυρίας της χώρας για κάθε τι ελληνικό φέραμε στο προσκήνιο αποσπάσματα εκείνης της συνέντευξης. Όμως, ο δαίμων του Τυπογραφείου χτύπησε και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνέντευξη η κυρία Μαρεβα Μητσοτάκη!».

Διαβάστε επίσης:

Κυκλοφορεί η ελληνική έκδοση του Rolling Stone

Netflix: Μeτά το Squid Game το νέο νοτιοκορεάτικο Hellbound κάνει πάταγο (Video)

Θρυλικό τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στο OPEN

Keywords
Τυχαία Θέματα