Μάντσεστερ: Ξέφρενο πανηγύρι στους δρόμους για την τριπλή επιτυχία της Σίτι – «Παρέλαση» με ανοιχτό λεωφορείο (Photos/Video)

«Παρέλαση» στους δρόμους του Μάντσεστερ μετά την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της Σίτι με το τρεμπλ, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Champions League το Σάββατο.


pic.twitter.com/KL3A8woO5S

— Manchester City (@ManCity) June 12, 2023

Η πόλη, που έχει βαφτεί στα γαλάζια υποδέχθηκε τους «ήρωές» της στους δρόμους παρά τη βροχή και τις

προειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ οι «μπλε» «παρέλασαν» με ανοιχτό λεωφορείο και με τα τρόπαια ανά χείρας, με τη χαρά να είναι έκδηλη στο γαλάζιο τμήμα της πόλης.

«Τι παρέλαση, τι απόγευμα. Έπρεπε να είναι η καλύτερη παρέλαση με αυτή τη βροχή, αλλιώς δεν θα ήταν το… Μάντσεστερ αυτό. Δεν θέλουμε ηλιοφάνεια», είπε ο προπονητής της χρονιάς στην Premier League, Πεπ Γκουαρδιόλα, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς, έχοντας ανάψει ένα τεράστιο πούρο νίκης.

Οι Κάιλ Γουόκερ, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ιλκάι Γκιντογκάν, ο σκόρερ των δύο γκολ της νίκης για τη Σίτι στον τελικό Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1), έδειχναν συνεχώς τα τρόπαια που κέρδισαν με τους «πολίτες», ενώ ο Τζακ Γκρίλις έδινε το δικό του… σόου.

«Βασικά τις τελευταίες 24 ώρες, είχα την καλύτερη… μέρα και νύχτα. Για να είμαι δίκαιος, δεν νομίζω ότι έχω κοιμηθεί», τόνισε ο Άγγλος μεσοεπιθετικός πριν ο Κάλβιν Φίλιπς ρίξει ακόμη λίγη σαμπάνια στο στόμα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ, Ξέφρενο, Σίτι – Παρέλαση, PhotosVideo,mantsester, xefreno, siti – parelasi, PhotosVideo