Μαντόνα: Eίναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Μαλούμα; (photos)

Η προσωπική ζωή της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα, πάντα ενθουσίαζε τους φαν της ειδικά τώρα, που όπως όλα δείχνουν, έχει έρθει έρθει πιο κοντά με έναν άλλον σούπερ σταρ και κατά πολλά χρόνια μικρότερό της, τον τραγουδιστή Μαλούμα.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν αποκτήσει μεγάλη οικειότητα κατά τη διάρκεια των προβών για την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της «βασίλισσας της ποπ», όπως αποκαλύπτουν πηγές από τα παρασκήνια.

Η 64χρονη

Μαντόνα και ο 29χρονος Mαλούμα, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί σε ένα τραγούδι στο παρελθόν, είναι φίλοι από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα MTV Video Music Awards το 2018. Ωστόσο, πηγές υποστηρίζουν ότι η σχέση τους έγινε ακόμα πιο προσωπική κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεργασίας τους.

View this post on Instagram

A post shared by MALUMA (@maluma)

Σύμφωνα με μια πηγή από την περιοδεία, η Madonna και ο Maluma είναι συχνά «άνετοι και αγκαλιασμένοι» προτρέποντας τους άλλους να τους δώσουν χώρο.

To Page Six αναφέρει πως η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των προβών και πέρασαν όλο το Σαββατοκύριακο μαζί στη Νέα Υόρκη, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες. Η αναμφισβήτητη χημεία του ζευγαριού έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σχέσης τους.

Οι φήμες δεν ξεκίνησαν πρόσφατα αλλά από την περσινή περιοδεία που έκανε ο Μαλούμα στο Μεντεγίν όπου τον συνόδεψε η βασίλισσα της ποπ. Πέρασαν αρκετές ημέρες μαζί και η Madonna δημοσίευσε ακόμη και φωτογραφίες τους στα Instagram stories της. Όμως, η σχέση τους δεν ήταν σαφής.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Σάλος με τη νικήτρια Loreen – Κατηγορείται για αντιγραφή

Θύμα κλοπής έπεσε η Μαρία Αναστασοπούλου

Eurovision 2023 – Ευρυδίκη: Το 1983 η επιτροπή έδωσε 0 στην Κύπρο – Περίμενα ένα 8 (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα