Μάντλιν ΜακΚαν: Η αδερφή της μιλά πρώτη φορά δημόσια (photo)

16 χρόνια μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν σε παραθεριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας όπου βρισκόταν με τους γονείς της, η αδερφή της Αμελί ΜακΚαν, μίλησε δημόσια για την αδερφή της και πως διαχειρίστηκε την κατάσταση.

Με την υπόθεση να είναι ακόμα ανοιχτή, η οικογένεια του κοριτσιού διοργάνωσε τη Τρίτη μια τελετή με κεριά αφιερωμένη στην μικρή Μαντλίν, με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της εξαφάνισής της.

Στην τελετή ήταν και η αδερφή της χαμένης Μαντλίν, Αμελί, η οποία ήταν νήπιο εξαφανίστηκε η αδερφή της. Οι φωτογραφίες της κοπέλας κάνουν τον γύρο του κόσμου. Εικόνες της είχαν να δημοσιοποιηθούν

από τότε που ήταν νήπιο και εξαιτίας της ομοιότητά της με την αδερφή της, οι αρχές αλλά και οι οικείοι της έχουν μια ιδέα για το πώς είναι θα μπορούσε να είναι σήμερα και η Μαντλίν.

Madeleine McCann’s younger sister Amelie pictured for the first time since she was a child https://t.co/vgZHmXYbnS pic.twitter.com/qxpL9VoS6J

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) May 4, 2023

Σύμφωνα μα τη Daily Mail UK, που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες της Αμελί ΜακΚάν, η κοπέλα έφτασε με τους γονείς της, Κέιτ και Τζέρι ΜακΚάν, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χωριό της οικογένειας στο Λέστερσιρ. «Είναι ωραίο που είμαστε όλοι εδώ αλλά η περίσταση είναι θλιβερή» ανέφερε στη πρώτη δημόσια δήλωσή της. Ο δίδυμος αδελφός της Αμελί απουσίαζε, για άγνωστους λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Κατηγορεί τις ΗΠΑ για απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν με drones – «Η επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη» (Video)

Τεχνητή Νοημοσύνη: «Ο Λευκός Οίκος και ο Έλον Μασκ μου ζήτησαν βοήθεια» – Νέες προειδοποιήσεις του «γκουρού» Χίντον (Photos/Video)

Σερβία: «Ο δράστης δεν είχε φίλους, τον πίεζαν οι γονείς του» – Η σκοποβολή και η αλλαγή τμήματος (photos/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα