Μαϊάμι: Τον ξυλοφόρτωσαν γιατί φίλησε το αγόρι του (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας άνδρας από το Λος Άντζελες, o Τζόρνταν Σάφερ, δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Μαϊάμι.

‘Ήταν η πρώτη του επίσκεψη στο Μαϊάμι και σίγουρα δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού οι φωτογραφίες μετά την επίθεση δείχνουν το πρόσωπο του γεμάτο αμυχές και μελανιές.

Ο 25χρονος δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν σε ένα εστιατόριο, το οποίο μάλιστα είναι ακριβώς απέναντι από το αστυνομικό τμήμα.

«Είμαστε στο 2016 και ειδικά σε μια πόλη σαν το Μαϊάμι πίστευα πως θα ήταν αποδεκτό το

να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος. Αυτά που πέρασα εγώ δεν πρέπει να τα περάσει κανένας άλλος, δεν είναι σωστό» δήλωσε το θύμα από το Λος Άντζελες, όπου και αναρρώνει.

Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν έναν άνδρα να πλησιάζει το θύμα όταν βγήκε από την τουαλέτα. Σύμφωνα με τον Τζόρνταν, είχε μόλις φιληθεί με τον σύντροφο του όταν ο άγνωστος τον πλησίασε και του είπε «για να δούμε πόσο σκληρός είσαι» και μετά του επιτέθηκε. «Δε θυμάμαι πολλά. Από όταν βρέθηκα στο έδαφος, όλα θόλωσαν γύρω μου».

«Το μεγαλύτερο τραύμα είναι το ψυχολογικό. Επισκεφθήκαμε το Μαϊάμι για ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο και κατέληξε να είναι μια πολύ τραυματική εμπειρία». Ο δικηγόρος του τόνισε πως αν οι ύποπτοι συλληφθούν, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις βαρύτατες δυνατές κατηγορίες καθώς θεωρεί την επίθεση «έγκλημα μίσους».

ΗΠΑΜαϊάμιεπίθεσηξυλοδαρμόςομοφυλόφιλοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα