«Μαγνήτης» τηλεθέασης ο «Σασμός»

Δεν θέλει ερώτημα. Γιατί ο «Σασμός» μάζεψε την τηλεθέαση και χθες. Οι εξελίξεις ήταν δραματικές στο επεισόδιο της Δευτέρας με την ζωή της Αργυρούς να κρέμεται από μια κλωστή και να εξαρτάται από μια κρίσιμη επέμβαση.

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και η ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα.

Για όλα αυτά συντονίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (4/7) στη συχνότητα του Alpha σχεδόν 1,4 εκατ. τηλεθεατής με τον μετρητή της Nielsen

να δείχνει το 13,3%.

Στο μεταξύ οι «Άγριες μέλισσες» διανύουν τα τελευταία επεισόδια και το χθεσινο βραδινό συγκέντρωσε στον ΑΝΤ1 περι το ένα εκατομμύριο… φόλοουερς της κοινωνικής σειράς εποχής,

Το «Survivor» βρέθηκε στον προθάλαμο του τέλους του- απόψε είναι ο ημιτελικός. Το χθεσινό επεισόδιο επέλεξαν και είδαν 716.000 τηλεθεατές, ελάχιστα περισσότεροι από εκείνους που το είδαν την Κυριακή, περισσότεροι όμως από εκείνους που το προτίμησαν ακριβώς μια εβδομάδα πίσω.

Σταθερότητα χαρακτηρίζει την τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το οποίο στο τηλεβαρόμετρο της Δευτέρας φιγουράρει στο τέταρτο σκαλοπάτι, με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι στο πέμπτο, επίσης με σταθερότητα στην προτίμηση μερίδας τηλεθεατών.

Με την μετατόπιση της τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη η εκπομπή «Τ Live» επανεμφανίστηκε στο Top 10, όπως επίσης και ο «Τροχός της τύχης», το δημοφιλέστερο από τα προγράμματα του Star.

Για μία ακόμη φορά τέσσερις στις δέκα θέσεις του τηλεβαρόμετρο καταλήφθηκαν από τηλεπαιχνίδια, συνυπολογίζοντας τα «Deal» και «5χ5.

Διαβάστε επίσης:

«Το τελευταίο πέταγμα», η ιστορία πίσω από τις «Άγριες μέλισσες»

«Έρωτας φυγάς»: Οι ηθοποιοί και η πλοκή στο νέο δράμα εποχής του Open (photos)

ΕΡΤ1: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά – Φάκελος «17 Νοέμβρη»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαγνήτης, Σασμός,magnitis, sasmos