Λυσσαλέα «μάχη» για τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης

Της κακομοίρας έγινε και χθες μεταξύ καναλιών για το ποιο θα «κερδίσει» την ημέρα στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Τελικά στην σκληρή αναμέτρηση- υπόθεση τριών- επικράτησε ο Alpha.

Ο ανταγωνισμός εντάθηκε, καθώς ο Σκάι προσέθεσε επι πλέον μεταδόσεις σε εβδομαδιαία βάση από το ριάλιτι σόου «Survivor all star». Με νέο επεισόδιο κάθε Πέμπτη, όπως χθες, η διαφορά στην απόδοση του σταθμού είναι εμφανής, όπως προκύπτει και από το διάγραμμα απόδοσης που είχε από τη μια Πέμπτη στην άλλη, σύμφωνα με τις καταγραφές της Nielsen.

Με

την κίνηση αυτή Σκάι και Mega είχαν ισομεγέθη μερίδια.

Το Star επίσης χθες είχε επεισόδιο «MasterChef», εν αντιθέσει με την περασμένη εβδομάδα κατά την οποία το κανάλι την ίδια ημέρα είχε ξένη ταινία. Σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού το μαγειρικό ριάλιτι έβαλε το «λιθαράκι» του για την έστω μικρή βελτίωση στο μερίδιο του σταθμού.

Ο ΑΝΤ1 είδε το μερίδιο του να υποχωρεί συγκριτικά με εκείνο του προηγούμενου 24ωρου και επειδή τα πράγματα αγριεύουν στη σκακιέρα του τηλεοπτικού ανταγωνισμού, από τα μέσα του μήνα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του το κανάλι του Αμαρουσίου θα εντάξει σειρές μικρού κύκλου επεισοδίων που πρωτοπροβλήθηκαν στο ΑΝΤ1+.

Διαβάστε επίσης:

Μιρέλλα Παπαοικονόμου και Σωτήρης Τσαφούλιας ετοιμάζονται να γυρίσουν τις «17 κλωστές» για το CosmoteTV

Μαρία Αναστασοπούλου: Έφυγε στα μισά της εκπομπής – «Όλα να πάνε καλά, ξέρεις εσύ…» (video)

Ανατροπή στην τηλεθέαση: Ποιος πήρε την πρωτιά στην prime time

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λυσσαλέα,lyssalea