Λος Άντζελες: Το μωρό της μετεωρολόγου λέει την… πρόγνωση ζωντανά (Video)

MEDIA

Οι έφοδοι παιδιών σε ζωντανές μεταδόσεις είναι πολλές φορές απολαυστικές και σκορπούν γέλιο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός μπόμπιρα που έκανε ..έφοδο στο δελτίο καιρού που παρουσίαζε σε live μετάδοση η μητέρα του στο Λος Αντζελες.

Η μετεωρολόγος Λέσλι Λόπεζ τη στιγμή που παρουσίαζε το δελτίο πρόσφερε ένα ευχάριστο «διάλειμμα» στους τηλεθεατές, καθώς το εννέα μηνών μωράκι της που είχε μάθει μόλις να περπατάει αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το μέρος της μητέρας του.

To

μωράκι πήγε στα πόδια της μαμάς του. Η ίδια το αντιμετώπισε με ψυχραιμία. Χαμογέλασε πλατιά την ώρα που έλεγε τις θερμοκρασίες, πήρε το παιδάκι της αγκαλιά και μαζί με αυτό συνέχιζε να λέει τον καιρό.Το μικρό παιδάκι χωρίς να έχει συναίσθηση του τι γινόταν ευχαριστήθηκε την αγκαλιά.

Baby on the move! There is no stopping adorable Nolan now that he can walk during Mommy’s (@abc7leslielopez) forecast. #Love #goodmorning #ThursdayThoughts #Babies #TheBest @ABC7 pic.twitter.com/jvUcaSMyGi

— Brandi Hitt (@ABC7Brandi) January 28, 2021

Όπως ανέφερε η ίδια, λόγω πανδημίας, έπρεπε να μεταδίδει το δελτίο από το σπίτι χωρίς τη βοήθεια των συνεργατών της, οι οποίοι βρίσκονταν στο στούντιο για να πραγματοποιήσουν τη μετάδοση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Πρώτο Θέμα, από το στούντιο αποφάσισαν να κόψουν εν τέλει τα πλάνα του μικρού εισβολέα, ωστόσο ο Μπράντι Χιτ, συνάδελφος της Λόπεζ, αποφάσισε να μοιραστεί τη στιγμή της αναπάντεχης «εισβολής» με το κοινό σε βίντεο που ανήρτησε στο Τwitter.

Το κοινό του Twitter επικρότησε την ψύχραιμη στάση που επέδειξε η μητέρα του μικρού μπροστά στο συμβάν με την Λόπεζ να τους ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη και να προσθέτει ότι πραγματικά απολαμβάνει να βλέπει τους ανθρώπους να χαίρονται με τις μικρές και αληθινές στιγμές της ζωής.

μωράκιεισβολήδελτίο καιρούHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα