Λονδίνο: Σκάνδαλο στο ξενοδοχείο Ritz – Άνδρας της ασφάλειας κατέγραφε προσωπικές στιγμές πελατών (Videos)

Ένα σκάνδαλο κλονίζει την εικόνα του ξενοδοχείου, που είναι σύμβολο του πλούτου στο Λονδίνο. Άνδρας της ασφάλειας του ξενοδοχείου Ritz διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποίησε κάμερα ασφαλείας για να καταγράψει σεξουαλική επαφή ζευγαριού σε ανελκυστήρα και κοντινές εικόνες από ντεκολτέ και άλλα σημεία γυναικείων σωμάτων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Μεταξύ άλλων ο άνδρας ασφαλείας κατέγραψε και εικόνες μίας γυναίκας που χαρακτηρίζεται «διασημότητα πρώτης γραμμής».

Ο υπεύθυνος για την καταγραφή αυτών των εικόνων

απολύθηκε μετά από εσωτερική έρευνα που έγινε στο ξενοδοχείο, το οποίο προτιμούν μέλη βασιλικών οικογενειών, πολιτικοί και διασημότητες.

Η έρευνα έδειξε μεταξύ άλλων ότι ο άνδρας ασφαλείας μετέφερε στο κινητό του εικόνες από την κάμερα ασφαλείας σε ασανσέρ, το οποίο χρησιμοποίησε ένα γκριζομάλλης άνδρας προχωρημένης ηλικίας για να έλθει σε σεξουαλική επαφή με την γυναίκα που τον συνόδευε.

Στο κινητό του ατόμου αυτού βρέθηκαν επίσης κοντινές φωτογραφίες από συγκεκριμένα σημεία γυναικείων σωμάτων, αλλά και ένα ζευγάρι γυναικών που η μία φαίνεται να βάζει το χέρι της στα οπίσθια της φίλης της. 

Σε πολλές από τις φωτογραφίες είχε γίνει επεξεργασία για να εστιάζουν σε συγκεκριμένα σημεία.

«Είναι σοκαριστικό αυτό που έγινε», δήλωσε πηγή την οποία επικαλείται η sun. «Το να ζουμάρεις σε γυναικεία σώματα ενώ τα άτομα αυτά έχουν πληρώσει χιλιάδες λίρες για να περάσουν μια νύχτα και να αισθάνονται ασφαλείς είναι εξωφρενικό», πρόσθεσε.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν πέρασαν στην κατοχή άλλων ατόμων, πέραν του συγκεκριμένου φύλακα που απολύθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ποιο είναι το Ritz

Το ξενοδοχείο Ritz άρχισε να λειτουργεί το 1906 και έχει 136 δωμάτια, από τα οποία τα 25 είναι σουίτες.

Είναι το σύμβολο της χλιδής στο κεντρικό Λονδίνο και η διαμονή μίας ημέρας μπορεί να κοστίζει μέχρι 1.385 λίρες.

Οι πελάτες ενημερώνονται ότι για λόγους ασφαλείας στους δημόσιους χώρους υπάρχουν ψηφιακές κάμερες, οι οποίες παρακολουθούνται. «Οι κάμερες έχουν τοποθετηθεί σε σημεία όπου δεν γίνεται εισβολή στον ιδιωτικό χώρο», διευκρινίζει το ξενοδοχείο.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει διάσημους πελάτες και έχει φιλοξενήσει κατ΄ επανάληψη τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος υποδεχόταν εκεί ξένους ηγέτες για να συζητούν την πορεία του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου.

Είναι το ξενοδοχείο όπου δειπνούσε πολλές φορές η βασιλομήτωρ και εκεί φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά επίσημα ως ζευγάρι ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα. Μάλιστα ο βασιλιάς Κάρολος το 2002 βράβευσε το ξενοδοχείο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στα βασιλικά δείπνα.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: «Δεν ιδιωτικοποιείται το νερό – Μπορούμε να πετύχουμε επενδυτική βαθμίδα εντός 2023» (video)

FAZ: Πιθανότερη από ποτέ μία αλλαγή σκυτάλης στην Ελλάδα

Ανατριχίλα στον Ισημερινό – Βρήκαν τρία κομμένα, ανθρώπινα κεφάλια!

Keywords
Τυχαία Θέματα