Λονδίνο: Πραγματοποιήθηκαν τα Fashion Awards με τιμώμενο πρόσωπο τον Valentino Garavani

Στα Βραβεία Μόδας της Βρετανίας το 1989, η επίτιμη καλεσμένη δεν ήταν άλλη από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έφτασε φορώντας μια εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα με πέρλες και ασορτί crop σακάκι ¾. Ήταν εμπνευσμένο από τον Έλβις Πρίσλεϊ και το δημιούργησε η σχεδιάστρια Κάθριν Γουόκερ που έχει έδρα το Λονδίνο. Όπως αποδείχτηκε μέσα στα χρόνια η Νταϊάνα άφησε το στίγμα της στον θεσμό των βραβείων μόδας για δεκαετίες, με εμφανίσεις υπέροχες, συχνά εκκεντρικές μα πάντα ενδιαφέρουσες.

Με την απερχόμενη δημιουργική διευθύντρια του Alexander McQueen,

Sarah Burton, να διεκδικεί το βραβείο Designer Of the Year και ένα ειδικό αφιέρωμα στον 91χρονο Valentino Garavani, σε αναγνώριση της εξαιρετικής προσφοράς του στη βιομηχανία, η χτεσινή τελετή στο Royal Albert Hall είχε συναισθηματικό χαρακτήρα. Όμως αυτό που εντυπωσίασε ήταν το κόκκινο χαλί στα Fashion Awards 2023.

Στο κόκκινο χαλί έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων η Kate και η Lila Moss, η Gwyneth Paltrow, η  Anne Hathaway, η Rita Ora και η Simone Ashley.

Simone AshleyGwyneth PaltrowNicole ScherzingerRosie Huntington-Whiteley Anne HathawayRita OraGillian Anderson Jourdan DunnKate MossAmal ClooneyLila Moss

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η συγκινητική ανάρτηση για το Νίκο Κούρκουλο και τον γιο της (Photo)

Μάριος Αθανασίου: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας» (Video)

Amy Winehouse: Η βιογραφική ταινία «Back to Black» στη μεγάλη οθόνη το 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λονδίνο, Πραγματοποιήθηκαν, Fashion Awards, Valentino Garavani,londino, pragmatopoiithikan, Fashion Awards, Valentino Garavani