Λεβέντης: Ο Καραμανλής θα μπορούσε να αποσύρει τον Καμμένο από την κυβέρνηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, προέβη για ακόμα μια φορά σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Υποστήριξε πως η Ένωση Κεντρώων δε πρόκειται να στηρίξει την κυβέρνηση καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν προδοσία προς τους ψηφοφόρους του ενώ η μόνη βοήθεια που προτίθεται να δώσει στην κυβέρνηση είναι μέσω συμμετοχής σε

μια οικουμενική κυβέρνηση μαζί με ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Από αυτή την οικουμενική κυβέρνηση απέκλεισε ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ποτάμι καθώς όπως δήλωσε τα κόμματα αυτά δεν έχουν απόψεις και το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν την κυβέρνηση.

Αποκάλυψε τέλος πως προτιμά για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη καθώς αυτός διατηρεί στενές σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο και θα μπορούσε να προτείνει την αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛ για τη διευκόλυνση δημιουργίας μιας οικουμενικής κυβέρνησης.

Η εκπρόσωπος τύπου των κυβερνητικών ετέρων, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απέρριψε αυτά τα σενάρια τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ο κύριος Καμμένος διατηρεί σχέσεις με τον κύριο Καραμανλή, γιατί είχαν συνεργαστεί στην κυβέρνηση του, αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες υποδείξεις από τον κ. Καραμανλή προς τον κ Καμμένο».

Ένωση Κεντρώωνοικουμενική κυβέρνησηΒασίλης ΛεβέντηςΚώστας ΚαραμανλήςΠάνος ΚαμμένοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα