Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Εκνευρισμένος με τα media – Δεν βγαίνει μόνο με γυναίκες κάτω των 25 ετών

Έντονα ενοχλημένος με τα media είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, καθώς δεν βγαίνει μόνο με γυναίκες κάτω των 25 ετών.

Τα ΜΜΕ δεν έχουν σταματήσει να τον κάνουν πρωτοσέλιδο με αφορμή τις νεαρές γυναίκες που τον συνοδεύουν ή βρίσκονται στον ίδιο χώρο με εκείνον και τη φράση «κάτω των 25» να συνοδεύει σχεδόν κάθε δημοσίευμα.

Ο 48χρονος σταρ του Χόλιγουντ έδειχνε να μην ασχολείται με όσα γράφονται,

αλλά η αλήθεια είναι ότι τον ενοχλεί πολύ η έκταση που έχει λάβει όλο αυτό και κυρίως, με τον τρόπο που τα media προβάλλουν την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες του με τη 19χρονη Ίντεν Πολάνι -φημολογούμενη σχέση που αργότερα διαψεύστηκε- ο Ντι Κάπριο εξέφρασε την απογοήτευσή του σε συζητήσεις που έκανε με τους κοντινούς του ανθρώπους.

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, που αναφέρει για την Πολάνι:

«Είναι απλά γελοίο, δεν μπορεί να μιλά με τη νεότερη γυναίκα εκεί που πάει».

Το ίδιο άτομο επέμεινε ότι ο Ντι Κάπριο όχι μόνο δεν είναι σε σχέση με το μοντέλο, αλλά είναι και «πιο ελεύθερος από ποτέ» και μάλιστα, «ψάχνει για κάτι πιο ώριμο στον τομέα της σχέσης».

«Ο Λίο δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος με τη διαφημιστική εκστρατεία που υπονοεί ότι αναζητά αυτές τις πολύ νεαρές γυναίκες» πρόσθεσε σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν πάρει «φωτιά» τους τελευταίους μήνες με το ένα ραντεβού του να διαδέσχεται το άλλο και όλα με γυναίκες που έχουν ίσως λιγότερα από τα μισά του χρόνια.

EXCLUSIVE: 'It really bothers him': Leonardo DiCaprio is desperate to 'ditch' his reputation for only dating women under the age of 25 https://t.co/UkUTPjHJWB

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) February 17, 2023

My Style Rocks: Στα «μαχαίρια» με το καλημέρα Αιμιλία και Όλγα – «Έχεις χάσει το προσωπικό σου στυλ» (Video)

Μπρους Γουίλις: Οι χρήστες των social media «υποκλίνονται» στον ηθοποιό μετά τη διάγνωση με άνοια – Τον παροτρύνουν να μην τα παρατήσει

O Μπρους Σπρίνγκστιν «προσγειώνει» την κιθάρα πάνω στον ηχολήπτη του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Εκνευρισμένος,leonarnto nti kaprio, eknevrismenos