Λάρισα: Την ξυλοφόρτωσε βάναυσα γιατί ήθελε να χωρίσουν

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες γύρω από το βάναυσο ξυλοδαρμό της 44χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της στη Λάρισα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Για περίπου μιάμιση ώρα κράτησε το μαρτύριο της γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βαριά τραύματα στο πρόσωπο, έχει σπασμένα πλευρά και έχει υποστεί ρήξη νεφρού ενώ υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση.

Αφορμή για την άγριο ξυλοδαρμό ήταν η απόφαση της αστυνομικού

να χωρίσει από εκείνον. «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

Οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά του θύματος και κάλεσαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων Γιώργου Καλλιακμάνη, αν καθυστερούσε η επέμβαση της αστυνομίας πιθανόν η γυναίκα δεν θα είχε επιζήσει: «Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».

Άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, κάνουν λόγο για μια έντονη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε επίσης:

Μπαράζ ελέγχων στα νησιά για τις ξαπλώστρες – Πλήρης αναδιάρθρωση των Κτηματικών Υπηρεσιών

Λιμάνι Πάτρας: Κατασχέθηκαν πάνω από 14 τόνοι λαθραίου καπνού – Πάνω από 2 εκατ. ευρώ η ζημία για το Δημόσιο

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ μπήκε ανάποδα σε δρόμο και συγκρούστηκε με λεωφορείο

Keywords
Τυχαία Θέματα