Λαμία: Χειροπέδες σε νεαρό οδηγό που χόρευε στη μέση του δρόμου – Tράβηξε χειρόφρενο και βγήκε από το αμάξι (Video)

Μάρτυρες απίστευτου περιστατικού, που σημειώθηκε τα ξημερώματα Κυριακής, έγιναν οι θαμώνες της πλατείας Ελευθερίας στη Λαμία.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, σταμάτησε στη μέση του δρόμου στο ύψος που ξεκινά η οδός Διάκου στη συμβολή με Ρήγα Φεραίου και αφού ο οδηγός του έβαλε στη διαπασών τη μουσική, ξεκίνησε να χορεύει μέσα στο δρόμο!

Η συμπεριφορά του, από τη μία προκάλεσε πολλά γέλια μεταξύ των παρευρισκόμενων στα γύρω μαγαζιά, από την άλλη πολλή οργή στους οδηγούς που «κόλλησαν»

στην ουρά που προκάλεσε! Ανάμεσά τους και περιπολικό της Τροχαίας που κατέβαινε μετά το τροχαίο στο Βόρειο.

Οι αστυνομικοί χωρίς να γνωρίζουν τι έχει προκαλέσει τον χαμό, κατέβηκαν από το περιπολικό για να δουν τι συμβαίνει. Τότε διαπίστωσαν το χαμό που είχε προκαλέσει η συμπεριφορά του νεαρού κι έσπευσαν να τον… «μαζέψουν».

Μαζί και οι συνάδελφοι τους από δύο άλλα πληρώματα, που προσέγγισαν το σημείο μέσω του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου, αφού το… «παρκάρισμα» στη μέση του δρόμου είχε προκαλέσει «έμφραγμα» στις κεντρικές οδούς της πόλης!

O «χορευταράς» οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα για τα περαιτέρω.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Μετράει τις πληγές της από τα πλήγματα της νέας κακοκαιρίας – Άργησε να ηχήσει το 112 στο νησί

Θρίλερ δίχως τέλος με τον 39χρονο στη Λάρισα: Συνεχίζονται οι έρευνες

Θρήνος για την 40χρονη Ευγενία που πέθανε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της – Το 1ο θύμα ενδοοικογενειακής βίας του 2025

Keywords
Τυχαία Θέματα