Λάκης Λαζόπουλος για Νίκο Μουτσινά: «Δεν κάνει σάτιρα, αλλά μεσημεριανό» (Video)

Τα εγκαίνια της δραματικής του σχολής πραγματοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος με τον καλλιτέχνη να μιλά στις κάμερες για το νέο του εγχείρημα.

«Είναι καθυστερημένα εγκαίνια, ήταν να γίνουν πέρυσι. Το θέατρο θα στηριχθεί κυρίως σε νεανικές δυνάμεις. Αυτό το ξεκαθάρισμα που με έναν περίεργο τρόπο το κάνει η εποχή, δεν γίνεται παρά να το υπακούσουμε. Πραγματικά δεν

μπορώ να παίζω για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι», είπε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για τη σάτιρα του Νίκου Μουτσινά ο ίδιος απάντησε ότι αυτό που κάνει ο παρουσιαστής δεν είναι σάτιρα αλλά μεσημεριανό πρόγραμμα.

«Δεν κάνει σάτιρα ο κύριος Μουτσινάς, παρουσιάζει ένα μεσημεριανό πρόγραμμα. Το lifestyle σχόλιο είναι τελείως άλλο πράγμα με την πολιτική σάτιρα. Μην τα συγχέουμε όλα μαζί» τόνισε.

Αναφορικά με τη… λεπτή γραμμή που διαχωρίζει τη σάτιρα από την προσβολή κάποιες φορές, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε ότι είναι αντίθετος με το να πηγαίνει κάποιος στα δικαστήρια τη σάτιρα, ενώ επισημανε ότι το κοινό αντιλαμβάνεται καλύτερα κι από τους ειδικούς πότε η σατιρά ξεπερνά τα όρια και γίνεται προσβολή.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση! (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί «τσούγκρισε» τα κεφάλια Ουγγαρέζου – Χρυσικοπούλου (video)

Ελένη Φουρέιρα: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία και… «άφωνο» το instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα