Λαμπάτος κατά Φιλιππίδη: «Κράτησε κλειστές πόρτες στην πορεία μου – Είχε πολύ επιθετική συμπεριφορά εναντίον μου» (Video)

Για τη συνεργασία που είχε παλαιότερα με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη περίοδο από την οποία έχει να θυμάται πολύ κακές συμπεριφορές, ακόμα και επιθετικότητα εναντίον του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο ηθοποιός τον κατηγόρησε -μεταξύ άλλων- ότι προσπάθησε να του κλείσει επαγγελματικές πόρτες.

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει αρνητικό ρόλο στη ζωή μου και κράτησε κάποιες κλειστές πόρτες στην πορεία μου, γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί κι έπειτα εκείνος έγινε θιασάρχης, δεν

με χρησιμοποίησε πουθενά» είπε και πρόσθεσε:

«Γενικώς ήξερε κι έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε να μην γράψουν ρόλους για μένα. Αυτό έπαιξε αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου. Αυτό το έκανε μάλλον, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κινούνται όλα γύρω του. Είχε μια συμπεριφορά πολύ επιθετική εναντίον μου».

Τέλος, ο Γιώργος Λαμπάτος ισχυρίζεται ότι έζησε στιγμές πάνω στη σκηνή κατά τις οποίες κινδύνευσε ακόμα και η σωματική του ακεραιότητα εξαιτίας του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Έχουν γίνει πολλά περιστατικά σε παραστάσεις, που έχω κινδυνεύσει λόγω του Πέτρου. Με πέτυχε με ένα τασάκι, εν ώρα παράστασης, στον αστράγαλο του ποδιού μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Γενικώς, είχε μια συμπεριφορά πολύ εγωκεντρική. Δεν του ζήτησα ποτέ τον λόγο, γιατί υποτίθεται ότι όλα αυτά γίνονταν κατά λάθος. Φοβόμουν να τον ρωτήσω ευθέως. Έχει περάσει ένα λαμπατέρ πάνω από εμένα και την Νικολέτα Βλαβιανού και κοιτούσαμε έντρομοι για το αν θα μας πετύχαινε στο κεφάλι και θα μας είχε σκοτώσει. Είχε εγωιστική, προσωποκεντρική συμπεριφορά» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ζεράρ Ντεπαρτιέ: Σκηνογράφος τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση

Έλενα Παπαρίζου για Γιάννη Ράμο: «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου»

Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν θα μπορούσα να μπω στην πολιτική – Όταν ο άνθρωπος σου είναι στα κοινά, πρέπει να κάνεις πίσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαμπάτος, Φιλιππίδη, Κράτησε, – Είχε, Video,labatos, filippidi, kratise, – eiche, Video