Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρίβει» το τιμόνι στο Κέντρο και αποκλείει συνεργασία με Βελόπουλο

Στην τελική ευθεία πριν από την έναρξη της επίσημης προεκλογικής περιόδου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χαράζει την στρατηγική του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν κρύβει ότι κινείται καθαρά για τις πρώτες κάλπες της απλής αναλογικής, αφού αυτές θα δείξουν τη δυναμική των κομμάτων αλλά και την προοπτική για σχηματισμό κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές.

Σε αυτήν την λογική κινείται και ο αποκλεισμός κάθε είδους συνεργασίας με τον Κυριάκο Βελόπουλο καθώς θέλει

να μαζέψει όσο το δυνατόν γίνεται τις διαρροές που έχει από τα… δεξιά του. Καθόλου τυχαίες δεν είναι και οι περιοδείες του στην Βόρεια Ελλάδα και την Θράκη, καθώς συνεργάτες του διαπιστώνουν ότι έχουν διαρροές ψηφοφόρων προς την Ελληνική Λύση.

Πρόσωπα από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού τονίζουν σε συνομιλητές τους ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να στρίψει το τιμόνι στο κέντρο καθώς το κέντρο βγάζει κυβέρνηση και εκεί υπερτερεί σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα».

Πάντως, αίσθηση προκάλεσε σε πολλούς «γαλάζιους» και η θετική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα (συνέντευξη Πρώτο Θέμα), στον οποίο απέδωσε «ένα εντυπωσιακό πολιτικό ένστικτο».

Διαβάστε επίσης:

Πόπη Τσαπανίδου: Πρώτη συνέντευξη ως Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με επίθεση στα… Μέσα Ενημέρωσης

ΠΑΣΟΚ: Αποφάσεις για τους υποψήφιους περιφερειάρχες – Τα πρώτα ονόματα

Κηδεία Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ: Γιούχαραν Πικραμμένο και Μενδώνη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριάκος Μητσοτάκης, Στρίβει, Κέντρο, Βελόπουλο,kyriakos mitsotakis, strivei, kentro, velopoulo