Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρασκευή ξεκαθαρίζει ο… ανασχηματισμός

Εκνευρισμένος για τα όσα γράφονται για ανασχηματισμό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η φημολογία παραλύει την κυβέρνηση και αυτό το γνωρίζει ο Πρωθυπουργός. Αρκετοί υπουργοί αγωνιούν για την επανεκλογή τους αλλά και τη σειρά, αν είναι πρώτοι η τρίτοι. Ζητούν ακόμη και «χάρες» για τις εκλογικές τους περιφέρειες από συναδέλφους τους.

Την ίδια στιγμή αναστατωμένοι είναι και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Αρκετοί βουλευτές και ιδιαίτερα οι παλιότεροι αγωνιούν εάν θα υπουργοποιηθούν διότι

εάν μείνουν και πάλι εκτός σε έναν νέο ανασχηματισμό, φοβούνται μήπως αυτό επηρεάσει τους ψηφοφόρους τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμη και αν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές – σενάριο που συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες – θα είναι διορθωτικού χαρακτήρα. Απολύτως στοχευμένες. Για να ενισχύσει τομείς που πάσχουν. Και αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Την Παρασκευή στο Υπουργικό Συμβούλιο – το οποίο θα γίνει δια ζώσης – ο Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορίες θα «τελειώσει» όλα τα σενάρια. Θα (ξανα)στείλει μήνυμα και για τις εκλογές

Υ.Γ: Όπως μαθαίνει το topontiki.gr υπάρχει τεράστια μουρμούρα στους δήμους διότι το υπουργείο Εσωτερικών καθυστερεί να απελευθερώσει κονδύλια που τους αναλογούν. Οι δήμαρχοι δείχνουν… Πέτσα. 

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ (Photo)

Ο Μητσοτάκης πήγε… NBA (photos)

«Παπανδρεϊκοί» κατά Γιάννη Πρετεντέρη – «Ο Πρετεντέρης ερεθίζεται όταν κάποιος θίγει την δεξιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριάκος Μητσοτάκης, Παρασκευή,kyriakos mitsotakis, paraskevi