Κυριακή στην COSMOTE TV με τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Γιουβέντους-Ίντερ και Ρέιντζερς-Σέλτικ

Η Super League Interwetten επιστρέφει στη δράση, με τη μονομαχία Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ που διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playoffs, να δεσπόζει στο πρόγραμμα της COSMOTE TV, την Κυριακή 3/4, στις 19.00 (COSMOTE SPORT 1HD).

Την ίδια μέρα (Κυριακή 3/4), οι προβολείς

θα στραφούν και εκτός ελληνικών γηπέδων, σε Ιταλία και Σκωτία. Στις 21.45 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συνάντηση της 31ης αγωνιστικής της Lega Serie A, που δεν είναι άλλη από το derby d’ Italia ή αλλιώς το Γιουβέντους-Ίντερ, που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD.

Λίγο νωρίτερα (16.00), οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν θα χάσουν ακόμα μία σημαντική αναμέτρηση στα ιταλικά γήπεδα, ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Νάπολι (COSMOTE SPORT 3HD). Στις 14.00 (COSMOTE SPORT 1HD), θα προηγηθεί το «αιώνιο» ντέρμπι της cinch Scottish Premiership. Πρόκειται φυσικά για το «Old Firm derby» ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ρέιντζερς και τη Σέλτικ των Γιακουμάκη και Μπάρκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακή, COSMOTE TV, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Γιουβέντους-Ίντερ, Ρέιντζερς-Σέλτικ,kyriaki, COSMOTE TV, panathinaikos-paok giouventous-inter, reintzers-seltik