Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε την πρόκριση «θρίλερ» στους «16» η Αναγέννηση Καρδίτσας

Το παρών στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα δώσει η Αναγέννηση Καρδίτσας που επικράτησε 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι της Καλλιθέας εντός έδρας και πήρε την πρόκριση, σε ένα ματς θρίλερ.

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ (0-0) σε κανονική διάρκεια και παράταση, η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε όπως και κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

να πάρει τη νίκη – πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 5-4.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπιανκόνι και σημαντική ευκαιρία με τον Αθανασιάδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Δούμτση. Στη διαδικασία των πέναλτι, χρειάστηκαν συνολικά 14 εκτελέσεις μέχρι να αναδειχθεί νικητής, με την Αναγέννηση να παίρνει τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Λαρέα, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Μπάλλας (60΄ Λαγός), Πλέγας (74΄ Βιδάλ), Πολίτης (60΄ Γκίνη), Μπραμπίγια, Μπιανκόνι (60΄ Κουτσιανικούλης), Αθανασιάδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση (74΄ Τσιντώνης), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ (74΄ Νάτσης), Δούμτσης, Μάλτσι (89΄ Ποζατζίδης)

Διαβάστε επίσης

Βόλος: Έδειρε τον πατέρα του επειδή του έκλεισε την τηλεόραση

Vienna Open: Στους «16» ο Τσιτσιπάς – Δύσκολα 2-0 τον Ντιμιτρόφ (Video)

«Facebook Papers»: Τα 5 σκοτεινά μυστικά της πλατφόρμας

Keywords
Τυχαία Θέματα