Κριστιάνο Ρονάλντο: Τον… χρυσώνει η Αλ Νασρ με μυθικό συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ

Σε μία αποκάλυψη – βόμβα προχώρησε η ισπανική εφημερίδα «MARCA», τονίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται μια «ανάσα» από την υπογραφή μυθικού συμβολαίου με την Αλ Νασρ.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Πορτογάλος σούπερσταρ έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, για συμβόλαιο περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνια, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο, ενώ στον ετήσιο «μισθό» του Ρονάλντο θα συμπεριλαμβάνονται και οι διαφημιστικες

συμφωνίες.

Να σημειωθεί πως ο 37χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος, μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ποια είναι η Αλ Νασρ

Η Αλ Νασρ προπονείται από τον Ρούντι Γκαρσία και στο ρόστερ της περιλαμβάνονται ο Κολομβιανός τερματοφύλακας Οσπίνα και ο Ισπανός Αλβάρο Γκονζάλεζ.

Η ομάδα του Ριάντ θέλει να ανακτήσει την κυριαρχία στην εγχώρια διοργάνωση και να μπει στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη με την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι εντός έδρας αγώνες διεξάγονται στο γήπεδο Mrsool Park χωρητικότητας 25.000 θέσεων.

Η Αλ Χιλάλ είναι η πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, o μεγάλος αντίπαλος της Αλ Νασρ.

Ο Πορτογάλος προσεγγίστηκε και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μια διοικητική κύρωση για διπλή σύμβαση εμπόδισε την πιστοποίηση της κίνησης.

Ωστόσο, τώρα η συμφωνία με την Αλ Νασρ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση, καθώς δεν υπάρχει πλέον κανένα νομικό εμπόδιο.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Πρόωρος τελικός για την Αργεντινή – «Σφραγίζουν» τα εισιτήρια σε 3ο και 4ο όμιλο (Video)

Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία κατασπάραξε την Ουαλία, προκρίθηκαν και οι ΗΠΑ – Τα δύο πρώτα ζευγάρια στους «16» – Όλα τα γκολ της ημέρας

Μουντιάλ 2022: Εκπληκτική Σενεγάλη, πέταξε εκτός το Εκουαδόρ και πέρασε στους «16» (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα